Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΕΑΠ: Έως 24η Απριλίου οι αιτήσεις για το Μεταπτυχιακό «Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός»

ΕΑΠ: Έως 24η Απριλίου οι αιτήσεις για το Μεταπτυχιακό «Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός»

Πρόσκληση για την Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Φοιτητών στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός» από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Δείτε τι δικαιολογητικά θα χρειαστείτε και πώς να κάνετε τη δήλωση.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, σύμφωνα με την απόφαση της υπ’ αριθ. 327/28-02-2017 Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Ε.Α.Π, προσφέρει για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18 το νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός».

Οι κατευθύνσεις:

  1. «Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Έργων Υποδομής»
  2. «Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Πόλεων και Κτιρίων»
  3. «Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός για την Αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής»

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου από την 13η Μαρτίου 2017 έως την 24η Απριλίου 2017. Κατά τη διάρκεια του ιδίου διαστήματος, 13η Μαρτίου έως 24η Απριλίου, γίνεται και η ταχυδρομική αποστολή του φακέλου των δικαιολογητικών.

  • Ο αριθμός των προσφερόμενων θέσεων ορίζεται στις 260.
  • Η προσφορά των σπουδών γίνεται με τη μεθοδολογία της εξ αποστάσεως διδασκαλίας.
  • Η έναρξη των σπουδών θα γίνει το Φθινόπωρο του 2017.
  • Στην επιλογή των φοιτητών θα προηγηθούν όσοι έχουν συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας τους την 31η Δεκεμβρίου 2016.
  • Μετά τον έλεγχο της πληρότητας του φακέλου των υποβληθέντων δικαιολογητικών θα ανακοινωθούν τα ονόματα των υποψηφίων που έχουν δικαίωμα οριστικής εγγραφής στο πρόγραμμα σπουδών. Ωστόσο εάν διαπιστωθεί υπερβάλλων αριθμός έγκυρων αιτήσεων, ενδέχεται να διεξαχθεί κλήρωση.
  • Η ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων με δικαίωμα οριστικής εγγραφής θα γίνει την 31η Μαΐου 2017.

Οι φοιτητές συμμετέχουν στις δαπάνες των σπουδών τους σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 6, του άρθρου 5 του Ν.2552/97 όπως αυτές καθορίζονται από τις οικείες Υπουργικές Αποφάσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Ε.Α.Π. στο διαδίκτυο www.eap.gr, για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες και στη συνέχεια να υποβάλουν την αίτησή τους στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση. Καλούνται, επίσης, προτού υποβάλουν αίτηση, να βεβαιωθούν ότι πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής του προγράμματος σπουδών, οι οποίες είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο www.eap.gr. Η υποβολή της αίτησης συνεπάγεται και την αποδοχή των προϋποθέσεων εισαγωγής, συμμετοχής και φοίτησης σε κάθε πρόγραμμα σπουδών.

Δείτε εδώ τα δικαιολογητικά.

Συμπληρώστε την αίτηση εδώ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε