Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Έδεσσα: «Την σκούπιζε με μωρομάντηλο για να μη φαίνονται τα αίματα» – Τι αποκαλύπτει στο newsit.gr ο δικηγόρος της 17χρονης

Έδεσσα: «Την σκούπιζε με μωρομάντηλο για να μη φαίνονται τα αίματα» – Τι αποκαλύπτει στο newsit.gr ο δικηγόρος της 17χρονης
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Σοκ προκαλεί η νέα υπόθεση ξυλοδαρμού, με έναν 33 χρόνο στην Εδεσσα να ξυλοκοπεί άγρια την 17χρονη σύντροφό του έξω από το σπίτι της, επειδή του ζήτησε να χωρίσουν.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης, μίλησε στο newsit.gr για τα όσα συνέβησαν. 

«Ένα ακόμα δραματικό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στην χιονοστιβάδα γεγονότων που αφορούν άσκηση βίας σε γυναίκες, με την διαφορά εδώ ότι έχουμε να κάνουμε με ανήλικη μαθήτρια. Δυστυχώς φαίνεται ότι η βία δεν έχει όρια, δεν έχει ηλικία. Μια ακόμα σχέση που έλαβε τέλος φαίνεται ότι το “Όχι” δεν αποτέλεσε “Όχι” για τον θύτη και γι αυτό θέλησε με τον δικό του τρόπο να πάρει εκδίκηση».

«Έστησε καρτέρι στην αβοήθητη κοπέλα, η οποία επέστρεφε στο σπίτι της χωρίς να γνωρίζει τι την περιμένει. Ψάχνοντας τα κλειδιά της για να μπει στην είσοδο της πολυκατοικίας, της επιτέθηκε απρόκλητα, η ίδια δεν τον αντιλήφθηκε, την πλησίασε από πίσω της και ακολούθησαν αυτά που περιγράφονται και στο δημοσίευμα» λέει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της στο newsit.gr.
Η κοπέλα είναι σοκαρισμένη και φοβισμένη, τρέμει ολόκληρη, όπως συμπληρώνει. «Μέχρι την στιγμή που μίλησα βρισκόταν στο νοσοκομείο, κατατέθηκε μήνυση και αναζητείται ο δράστης»…

«Την έσυρε από τα μαλλιά»

Ο δικηγόρος τονίζει ότι «αυτό που εμένα με συγκλονίζει είναι ότι την έσυρε από τα μαλλιά για να την βάλει στο αυτοκίνητο του. Δηλαδή έχουμε μια συνεχιζόμενη επαναλαμβανόμενη πράξη βίας και στη συνέχεια φαίνεται ότι είχε ολοκληρωμένο σχέδιο. Έφτασε σε σημείο να την σκουπίσει με μωρομαντηλο για να μην φαίνονται τα αίματα και την απείλησε να μην πει τίποτα πουθενά για τι θα έρθουν τα χειρότερα όπως της τόνισε.

Αυτά δεν μπορεί να συμβαίνουν, δεν μπορεί να είναι ανεκτά. Δεν αγγίζω το θέμα της ανηλικοτητας όπου ένας άνθρωπος αυτής της ηλικίας συνάπτει δεσμό με μια ανήλικη».

Σύμφωνα με τον κ.Ξυλουργίδη, η 17χρονη γύρισε ξυπόλητη με αίματα στο σπίτι της και έφτασε σε σημείο να φοβάται να ξαναβγεί μήπως επιτεθεί στην ίδια και στην μητέρα της. «Δεν πήγε ποτέ το ΕΚΑΒ και η αστυνομία και την μετέφερε η μητέρα της ξημερώματα στο νοσοκομείο και πήγε εκεί η αστυνομία» τονίζει.

Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις