Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

ΕΕΔΥΕ: Το πρόγραμμα της 40ης Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης

ΕΕΔΥΕ: Το πρόγραμμα της 40ης Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης

Η Οργανωτική Επιτροπή της Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης πληροφορεί τους ειρηνοδρόμους που θα πορευτούν στην 40η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης, προκειμένου να διευκολυνθούν κατά τη διάρκεια της διαδρομής, τα εξής:

Θα πρέπει να είναι ντυμένοι με ελαφρά ρούχα και κατά προτίμηση με αθλητικές φόρμες και αθλητικά παπούτσια. Να προτιμήσουν βαμβακερές κάλτσες και όχι νάυλον.

Να φορούν καπέλο (σε περίπτωση ηλιοφάνειας) για προστασία από τον ήλιο και να αποφεύγουν να εκθέτουν στον ήλιο -προς αποφυγή εγκαυμάτων- γυμνά χέρια και πόδια.

Να πίνουν συχνά άφθονο νερό για την αποφυγή αφυδάτωσης και να μην καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες φαγητού κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Όσοι έχουν προβλήματα υγείας θα είναι προτιμότερο να περπατήσουν μια μικρή απόσταση προς το τέλος της Πορείας ή να υποδεχτούν τους ειρηνοδρόμους στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Κατά τη διάρκεια της Πορείας θα υπάρχει καντίνα με νερά, σάντουϊτς, αναψυκτικά

Σε όλη τη διάρκεια της Πορείας παίρνουμε μέτρα φροντίδας της υγείας μας από τον κορονοϊό. Η χρήση μάσκας εντός των λεωφορείων και σε περιπτώσεις συνωστισμού κατά τις στάσεις, είναι υποχρεωτική.

Για τη μετάβαση των ειρηνοδρόμων στον Τύμβο του Μαραθώνα θα αναχωρήσουν πούλμαν της ΕΕΔΥΕ από την Πλατεία Κάνιγγος την Κυριακή 22 Μαϊου 2022, στις 6:30 το πρωί.

Το πρόγραμμα της 40ής Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης, της Ελληνικής Επιτροπής για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαΐου, έχει ως εξής:

8:00 Τύμβος Μαραθώνα – Τελετή έναρξης

8:30 Εκκίνηση πορείας

8:40 Κατάθεση στεφάνου στην προτομή του Γρηγόρη Λαμπράκη

9:30 Νέα Μάκρη – Στάση (έναντι Δημαρχείου)

12:00 Ραφήνα – Στάση (Πάρκο μετά την διασταύρωση)

13:30 Πικέρμι – Στάση (Κτήμα Μπουτάρη-Μνημείο Αντίστασης)

15:00 Παλλήνη – Στάση

16:00 Αναχώρηση από Παλλήνη

17:30 Αγ. Παρασκευή – Στάση (πλατεία Αγ. Παρασκευής)

18:30 Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Τερματισμός πορείας- Εκδήλωση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις