Ελλάδα

Εφιάλτης σε λεωφορείο για 19χρονη – Άγνωστος αυνανίστηκε πάνω της

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε μέσα σε ένα λεωφορείο μια 19χρονη κοπέλα το πρωί της περασμένης Τετάρτης, όταν ένας άνδρας εκμεταλλευόμενος το συνωστισμό, την πλησίασε και αφού ακούμπησε το σώμα του πάνω στο δικό της συνέχεια άρχισε να αυνανίζεται.

Το απίστευτο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης συνέβη σε δρομολόγιο λεωφορείου που ξεκινάει από το κέντρο της Αθήνας και καταλήγει στο Περιστέρι.

Η κοπέλα που επιβιβάστηκε από στάση στο κέντρο της Αθήνας, ήταν όρθια στο διάδρομο του λεωφορείου όταν την πλησίασε ένας άνδρας ύψους 1,70- 1,75. Αφού ακούμπησε το σώμα του πάνω στο δικό της, στη συνέχεια άνοιξε το φερμουάρ κι άρχισε να αυνανίζεται.

Η κοπέλα τα έχασε, ενώ ο άνδρας μόλις ολοκληρώνει την πράξη του, έφυγε από δίπλα της και κατέβηκε στην επόμενη στάση.

Η κοπέλα με το που αποβιβάζεται από το λεωφορείο, σπεύδει στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού, όπου και καταγγέλλει την εφιαλτική περιπέτεια στους αστυνομικούς, δίνοντας τους ταυτόχρονα και τα χαρακτηριστικά του άνδρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Βροχερά Χριστούγεννα με καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας – Χιόνια στα βόρεια ηπειρωτικά ορεινά
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 13 βαθμούς, στο Ιόνιο, τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο τους 16 με 17 και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 18 με 19 και στην Κρήτη τους 20 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Θεσσαλονίκη: «Ο γιος μου δεν φαίνεται στο βίντεο» λέει η μητέρα ενός από τα 6 άτομα που κατονόμασε για τον ομαδικό βιασμό της η 13χρονη
Το θέμα, όμως, είναι αν το συγκεκριμένο παιδί ήταν εκείνο που κατέγραφε τις εικόνες φρίκης από το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια τις «ανέβαζε» στο διαδίκτυο
Θλιμμένη γυναίκα
11