Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

ΕΦΚΑ: Ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών Ιουλίου 2017 Μη Μισθωτών

ΕΦΚΑ

Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ ανακοίνωσε ότι οι εισφορές Ιουλίου 2017 έχουν αναρτηθεί στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Οργανισμού. Όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ ανακοινώνει ότι οι εισφορές Ιουλίου 2017 των Αγροτών, Αυτοαπασχολούμενων και Ελεύθερων Επαγγελματικών, έχουν αναρτηθεί στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Οργανισμού. Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο ΕΦΚΑ, www.efka.gov.gr, προκειμένου να πληροφορηθούν αναλυτικά την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής δεδομένου ότι δε θα πραγματοποιηθεί ταχυδρομική αποστολή.

Καταληκτική ημερομηνία καταβολής είναι η Πέμπτη 31.8.2017. Την ίδια ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή).

Χρήσιμες οδηγίες για τον ΕΦΚΑ

Κάθε πότε πληρώνονται οι εισφορές; Η εισφορά είναι μηνιαία και θα καταβάλλεται έως την τελευταία εργάσιμη ημέρα του επόμενου μήνα. Κατ εξαίρεση, οι εισφορές των αγροτών είναι μηνιαίες αλλά καταβάλλονται έως την τελευταία εργάσιμη του εξαμήνου που ανάγονται.

Με ποιον τρόπο πληρώνονται οι εισφορές; Οι πληρωμές πραγματοποιούνται σε όλες τις τράπεζες και στα ΕΛΤΑ μέσω του Διατραπεζικού Συστήματος (ΔΙΑΣ), με εντολές πληρωμής ή με άμεση χρέωση λογαριασμού (πάγια εντολή). Για την εκτέλεση των πληρωμών οι ασφαλισμένοι μπορούν να χρησιμοποιούν τα διαθέσιμα από κάθε Τραπεζικό Ίδρυμα προϊόντα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις