Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Εγγονός Μίκη Θεοδωράκη: Παππού μου μην ανησυχείς, η Κρήτη μας σε περιμένει

Εγγονός Μίκη Θεοδωράκη: Παππού μου μην ανησυχείς, η Κρήτη μας σε περιμένει

Μήνυμα προς της μητέρα του, Μαργαρίτα Θεοδωράκη, επιχείρησε να στείλει ο γιος της Άγγελος σχετικά με τον τόπο ταφής του, Μίκη Θεοδωράκη

Ο Άγγελος Θεοδωράκης Παπαγγελίδης με νέα ανάρτησή του στο Facebook πήρε θέση στο ζήτημα της ταφής του Μίκη Θεοδωράκη, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο άνθρωπος διένυσε τη πορεία του και της έδωσε και κατάληξη. Παππού μου μην ανησυχείς, η Κρήτη μας σε περιμένει, με όλη την αγαπημένη σου οικογένεια θα είσαι εκεί, μαζί και εμείς να σου πούμε το ύστατο αντίο».

Νωρίτερα, ο ίδιος είχε προχωρήσει σε άλλη ανάρτηση γράφοντας χαρακτηριστικά πως δεν είναι ώρα για αυτοπροβολή, ενώ σημείωνε πως «η κάθε οικογένεια έχει τα προσωπικά της». 

Σημειώνεται πως λίγες ώρες πριν ο αδερφός του Άγγελου, Αλέξανδρος Θεοδωράκης Παπαγγελίδης είχε γράψει πως θα σεβαστούν την επιθυμία του: «Αυτήν την τόσο δύσκολη ώρα για την οικογένειά μας, που αντιμετωπίζουμε μια τεράστια απώλεια, θα περιμέναμε τουλάχιστον, το λιγότερο σεβασμό! Δυστυχώς όμως η ανθρωποφαγία είναι ένα “άθλημα” που έχει αγαπηθεί πολύ από τους ανθρώπους και δεν σταματάει και ποτέ.

Παππού μου ΓΙΓΑΝΤΑ είσαι στο αίμα μου και στην καρδιά μου! Καλή αντάμωση με τον Γιάννη και τους προπαππούδες μου! Σεβόμαστε την επιθυμία σου, η θλίψη μας έγινε τροφή για τους βρυκόλακες..»

 

Click4more: Αποκάλυψη Newsit: Είχε ενημερώσει Παυλόπουλο, Βούτση και Αρχιεπίσκοπο Κρήτης ο Μίκης Θεοδωράκης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις