Ελλάδα

Έγγραφο ντοκουμέντο είχε προβλέψει την επίθεση με μολότοφ σε υπηρεσία της ΕΛΑΣ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Eπίθεση με βόμβες μολότοφ είχαμε σε υπηρεσία της αστυνομίας στη Νέα Φιλαδέλφεια τα ξημερώματα της Κυριακής, μόνο που η συγκεκριμένη επίθεση είχε προβλεφθεί.

 Όπως αποκάλυψε το MEGA υπήρχε προειδοποίηση ότι μπορεί να χτυπούσαν στο συγκεκριμένο σημείο.

Η ελληνική αστυνομία, σύμφωνα με αποκαλυπτικό έγγραφο, είχε πράγματι στείλει εμπιστευτικό έγγραφο στις 10 Μαρτίου που ειδοποιούσε για επικείμενο χτύπημα σε ειδικούς αστυνομικούς στόχους.

Με ειδική αναφορά και στη διεύθυνση χρηματικού σε Νέα Φιλαδέλφεια που πράγματι έγινε στόχος εμπρηστικής επίθεσης από αγνώστους.

Click4more: Νέα Φιλαδέλφεια: Επίθεση με μολότοφ σε υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ

Παρότι υπήρχε αυτό το προειδοποιητικό έγγραφο δεν υπήρχε καμία αποτρεπτική προσπάθεια από τους αστυνομικούς και υπήρξε πάλι και σε αυτήν την περίπτωση αιφνιδιασμό τους.

Υπάρχει ένα έγγραφο που παρουσιάζει το «ΒΗΜΑ» της Κυριακής που αναφέρεται ότι ελληνική αστυνομία πληροφορίες για εισβολή 40 ατόμων σε κάποιο κρατικό στόχο, υψηλού συμβολισμού και ανάμεσα σε αυτούς, είναι και αστυνομικό τμήμα όπου ζητείται γενική επιφυλακή.

Δεδομένα που ίσως αλλάξουν μετά το τέλος της απεργίας πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα, αλλά από την άλλη πλευρά, υπάρχουν οι νεότερες καταγγελίες για την αστυνομική βία σε μια ρευστή γενικά περίοδο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο με διπλή επίθεση σε βάρος ηλικιωμένης στην Καλλιθέα - Την έριξε κάτω και της άρπαξε την αλυσίδα
Ο άνδρας πρώτα λήστεψε και έριξε κάτω τη γυναίκα, και μέσα σε ένα λεπτό επέστρεψε στο σημείο, όσο εκείνη βρισκόταν ακόμη κάτω, και της πήρε την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό
Καλλιθέα
22χρονος έπαθε μόλυνση μετά από κατανάλωση σούσι στην Θεσσαλονίκη - Πρόκειται για την πρώτη που σημειώνεται στην Ελλάδα
Οι ιστολογικές εξετάσεις που ακολούθησαν αποκάλυψαν την παρουσία παρασίτου του γένους Anisakis, γνωστού για τις δηλητηριάσεις που προκαλεί μετά από κατανάλωση ωμού ή ανεπαρκώς μαγειρεμένου ψαριού
Σούσι
Πλημμύρισαν τα βόρεια και κεντρικά Τζουμέρκα λόγω της κακοκαιρίας - Το φαινόμενο «orographic lifting» που «έπνιξε» την βορειοδυτική Ελλάδα
Υπερχείλισε και ο ποταμός Άραχθος, δημιουργώντας «ποτάμια» και «καταρράκτες» στα ορεινά χωριά, καθιστώντας τις μετακινήσεις των πολιτών δύσκολες έως ανέφικτες
Τζουμέρκα