Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Έγκλημα στο Μοσχάτο: «Αρνείται τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία 47χρονη» λέει η δικηγόρος της στο Live News

Έγκλημα στο Μοσχάτο: «Αρνείται τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία 47χρονη» λέει η δικηγόρος της στο Live News

Στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε η δικηγόρος της 47χρονης που κατηγορείται για το έγκλημα στο Μοσχάτο, λίγο μετά τη συνάντησή τους στην ΓΑΔΑ.

Η δικηγόρος, Κατερίνα Τσιώνα, συνήγορος της 47χρονης κατηγορουμένης για το έγκλημα στο Μοσχάτο είπε στο Live News πως η πελάτης τηςαρνείται τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και «επιθυμεί να φωτιστεί και αύριο το ενδεχόμενο συμμετοχής της στην αυτοκτονία του 50χρονου και το τι πραγματικά συνέβη σε εκείνο το διαμέρισμα».

«Η γυναίκα αυτή, μαζί με τα ευρήματα, μαζί με όλο το υλικό της δικογραφίας θεωρεί πως επιβεβαιώνονται πλήρως οι ισχυρισμοί της, ότι αιτία τελικά του θανάτου του 50χρονου ήταν η αυτοκτονία και οι δικές του ενέργειες. Αυτός ήταν ο βασικός ισχυρισμός, αυτό θα πει και αύριο με όλες τις λεπτομέρειες» συμπλήρωσε η δικηγόρος.

Σε ερώτηση για τα χρήματα που της είχε καταχραστεί το θύμα, η δικηγόρος είπε: «Με συζητήσεις που είχα κάνει μαζί της, κατάλαβα πως επειδή ήταν μία επαγγελματική σχέση δεκαετούς διάρκειας, δηλαδή αυτός ο άνθρωπος την είχε προσεγγίσει, και συγγενικά της πρόσωπα προκειμένου να διαθέσει χρήματα για επενδυτικά προϊόντα…και εκείνη και συγγενικά και φιλικά της πρόσωπα, το συνολικό ποσό που του είχαν διαθέσει ήταν περίπου 200.000 ευρώ».

Στην ερώτηση εάν η εντολέας της εργάζεται αυτή την περίοδο, η κα Τσιώνα δεν θέλησε να δώσει κάποια απάντηση. Αναφορικά με τα βίντεο που κατέγραψε η 47χρονη ενώ βρισκόταν στο σπίτι του 50χρονου, η δικηγόρος είπε πως πρόκειται για εικόνα και ήχο που επιβεβαιώνουν πλήρως τους ισχυρισμούς της κατηγορουμένης.

«Το ένα βίντεο, όπως προκύπτει, δεν ήταν στην πρόθεσή της, για το άλλο βίντεο δεν μπορώ να πω γιατί θα πρέπει να μιλήσω για το περιεχόμενό του» κατέληξε η κα Τσιώνα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις