Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Εγκλωβισμένος 20χρονος σε όχημα στα Δερβενοχώρια! Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής

Εγκλωβισμένος 20χρονος σε όχημα στα Δερβενοχώρια! Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς ένας 20χρονος έχει εγκλωβιστεί μέσα στο όχημά του από τα χιόνια στα Δερβενοχώρια.

Στην περιοχή στα Δερβενοχώρια βρίσκεται ερπυστριοφόρο της 1ης ΕΜΑΚ μαζί με Πυροσβέστες από τα Οινόφυτα και την 7ηΕΜΑΚ και επιχειρούν για να φτάσουν στο εγκλωβισμένο από τα χιόνια όχημα.

Ο νεαρός επικοινώνησε με το νούμερο έκτακτης ανάγκης και ανέφερε πως το όχημά του έχει κολλήσει 4 χιλιόμετρα πάνω από τα Σκούρτα στη θέση «Τσιγκουράτι» κοντά στα Δερβενοχώρια γύρω στις 12 το μεσημέρι.

Δήλωσε πως είναι καλά στην υγεία του και πως έψαξε τρόπο να απεγκλωβιστεί όμως το χιόνι στο σημείο είναι πλέον υπερβολικά πολύ και ειδοποίησε όσο είναι ακόμη μέρα με το κινητό του.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από την ΠΥ Οινοφύτων με επικεφαλής τον Διοικητή της Πυρονόμο Γιαννόπουλο και της 7ης ΕΜΑΚ όμως ακόμη και τα 4Χ4 αδυνατούν να προσεγγίσουν την περιοχή.

Έτσι ειδοποιήθηκε το ερπυστριοφόρο όχημα της 1η ΕΜΑΚ που ελπίζουν ότι θα μπορέσει να προσεγγίσει το εγκλωβισμένο άτομο. Επίσης στο σημείο βρίσκεται τόσο ο Περιφερειακός Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας Αρχιπύραρχος Βαγγέλης Παλιός, αλλά και ο Διοικητής της 7ης ΕΜΑΚ Αντιπύραρχος Σίμος Αποστόλου.

 

Πηγή: lamiareport

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις