Ελλάδα

Εγκρίθηκε από το ΚΥΣΕΑ η πώληση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ η οποία και επικύρωσε τη συμφωνία πώλησης των ναυπηγείων και το πρόγραμμα

Προσθέστε το newsit.gr στη Google

για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

ναυπήγησης των υποβρυχίων του ΠΝ.Το κόστος της συμφωνίας για το ελληνικό δημόσιο εκτιμάται σε 1,2 δις.

Χθες, ο υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος είχε ανακοινώσει την οριστικοποίηση της συμφωνίας για την πώληση των ναυπηγείων στην Άμπου Ντάμπι Μαρ.

Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας “το Πολεμικό Ναυτικό, με πλήρη ανεξαρτησία γνώμης, έλεγξε και πιστοποίησε από κοινού με τον αρμόδιο κρατικό γερμανικό φορέα (BWB) την τεχνική επάρκεια του υποβρυχίου «Παπανικολής», όχι όπως αυτό ήταν το 2005-6 αλλά όπως διαμορφώθηκε το 2008 και όπως είναι σήμερα. Ο «Παπανικολής» συνιστά ένα ιδιαίτερα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του ελληνικού δημοσίου, το οποίο και θα αξιοποιηθεί κατά τον επωφελέστερο για το ΠΝ και τον κρατικό προϋπολογισμό τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Στην Αμπου Ντάμπι Μαρ τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά – Τέλος η αγωνία για τους 1.300 εργαζομένους

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκ στο Ηράκλειο: Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε 20χρονο οδηγό που θεωρούσε ότι ευθύνεται για τον θάνατο του γιου του
Ο δράστης πυροβόλησε τον 20χρονο τέσσερις φορές, ενώ τον τράκαρε επίτηδες για να σταματήσει το όχημά του - Παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου ενώ μαζί του είχε και το όπλο της δολοφονίας
Τροχαίο και πυροβολισμοί στο Ηράκλειο
88