Ελλάδα

Egyptair: Έκπτωση 20% σε αυτές τις πτήσεις

Έκπτωση 20% στα εισιτήρια, σε όλες τις κατηγορίες θέσεων για τις πτήσεις Αθήνα - Κάιρο, Αθήνα - Αλεξάνδρεια και Λάρνακα - Κάιρο, προσφέρει για περιορισμένο χρονικό διάστημα ο εθνικός αερομεταφορέας της Αιγύπτου και μέλος της Star Alliance, η Εgyptair.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 17 Μαΐου έως και 31 Μαΐου 2018 και για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 17 Μαΐου έως και 30 Ιουνίου 2018. Επιπλέον, η Egyptair, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του επιβατικού κοινού, προσφέρει 35% έκπτωση στα εισιτήρια όλων των πτήσεων από την Αθήνα κι από την Λάρνακα προς όλους τους προορισμούς με ενδιάμεσο σταθμό το Κάιρο. Ειδικότερα, η έκπτωση ισχύει για όλες τις κατηγορίες θέσεων (Economy και Business).

Συγκεκριμένα, η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 17 Μαΐου έως και 31 Μαΐου 2018 και για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 17 Μαΐου έως και 30 Ιουνίου 2018

Υπενθυμίζεται πως για τους επιβάτες των συγκεκριμένων κρατήσεων, αλλά και όλων των άλλων κρατήσεων,  η EGYPTAIR προσφέρει:

– σε όσους θα διανυκτερεύσουν στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν διανυκτέρευσης

– σε όσους παραμείνουν από έξι έως δέκα ώρες στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν ημερήσιας χρήσης δωματίου ή δωρεάν ξενάγηση στο Κάιρο, τον Νείλο και τις Πυραμίδες το δικαίωμα δωρεάν μεταφοράς δύο αποσκευών (23 kg η κάθε μία).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν σε ταξιδιωτικό πράκτορα ή στο www.egyptair.com

Με πληροφορίες ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Μέσα σε λίγες ώρες έπεσε στη Λέσβο όσο βροχή πέφτει μέσα σε 4 "Νοεμβρίους" - 400 τόνοι νερού ανά στρέμμα»
«Μετά από τα 2 βροχοφόρα συστήματα από την Ιταλία όπου έδωσαν αρκετές βροχές κυρίως στη δυτική Ελλάδα, μέχρι και την επόμενη εβδομάδα δεν φαίνεται καμία οργανωμένη διαταραχή να μας επηρεάζει»
Πλημμύρες στη Λέσβο
Με τρακτέρ έξω από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης οι αγρότες στη Θεσσαλονίκη - «Ο υπουργός ήταν εδώ και έφυγε, θέλουμε να τον δούμε»
Αντιπροσωπεία αγροτών και κτηνοτρόφων μπήκε, μετά από συνεννόηση, στο υπουργείο για να επιδώσει ψήφισμα διαμαρτυρίας στους συνεργάτες του υφυπουργού Εσωτερικών
Τρακτέρ αγροτών από τη Βόρεια Ελλάδα έξω από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης