Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Καιρός: Γενικά αίθριος την Παρασκευή (24/7/2015)

Καιρός: Γενικά αίθριος την Παρασκευή (24/7/2015)

Καιρός: Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, ενώ τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στη δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο. Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση καιρού.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνεις στα ανατολικά 3 με 5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ το πρωί στο Αιγαίο.
Στη Θράκη και στην ανατολική και την κεντρική Μακεδονία αναμένεται  αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 με 36 βαθμούς.
Στη δυτική Μακεδονία και στην Ήπειρο η ημέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια, αλλά από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε κατά τόπους νεφώσεις και στα ορεινά σποραδικές μπόρες.
Στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά θα επικρατεί ηλιοφάνεια, οι άνεμοι θα πνέουν με μικρή ένταση και η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 34 με 36 βαθμούς.
Στην Πελοπόννησο αναμένεται καλοκαιρία με λίγες νεφώσεις. Τα θερμόμετρα θα δείξουν έως 35 βαθμούς.
Στην Κρήτη ο καιρός προβλέπεται αίθριος καιρός, η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 32 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Στα Δωδεκάνησα ο ουρανός θα είναι καθαρός και οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Στις Κυκλάδες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες θα πνέουν βοριάδες 5 με 6 και από το μεσημέρι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 και στα ανατολικότερα στους 32 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια αναμένονται  ήλιος και ασθενείς μέχρι μέτριοι άνεμοι. Η θερμοκρασία θα φτάσει, στο Θεσσαλικό κάμπο στους 36 βαθμούς, στα υπόλοιπα πεδινά μέχρι τους 33 με 35 και στο Καρπενήσι στους 30 βαθμούς.
Στην Αττική ο ουρανός προβλέπεται καθαρός.  Οι άνεμοι θα πνέουν  το πρωί βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Τα θερμόμετρα στην Αθήνα θα δείξουν έως και 35 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε αίθριο καιρό και ανέμους 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Αύριο Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα σποραδικών βροχών στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε