Ελλάδα

Ειδική αποζημίωση νυχτερινής εργασίας στα μέλη του Λιμενικού που υπηρετούν σε Έβρο, Χίο, Λέσβο, Σάμο και Δωδεκάνησα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε καταβολή ειδικής αποζημίωσης για τις επιπλέον νυχτερινές ώρες εργασίας προς τα στελέχη του λιμενικού που εκτελούν υπηρεσία σε πλοία – σκάφη του λιμενικού και υπάγονται στις λιμενικές αρχές των νομών Έβρου – Λέσβου – Χίου – Σάμου και Δωδεκανήσων, προχωρά το υπουργείο Ναυτιλίας.

Ήδη με Κοινή Υπουργική Απόφαση,(ΦΕΚ1133Β/2-04-20), του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και του Υφυπουργού Οικονομικών, κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη, τροποποιήθηκε η υπ’ αριθμ: 2822.10/22446/2018 (Β΄1165) Κοινή Υπουργική Απόφαση «Καθορισμός του συνολικού αριθμού κατ΄ έτος ωρών νυχτερινής απασχόλησης, των δικαιούχων, των όρων και των προϋποθέσεων χορήγησης ειδικής αποζημιώσεως στελεχών Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής για απασχόληση κατά τις νυχτερινές ώρες».

Σύμφωνα με αυτή, καθορίσθηκε το ανώτατο όριο ωρών νυχτερινής εργασίας σε 96 μηνιαίως για τα στελέχη του Λιμενικού που εκτελούν υπηρεσία στις ανωτέρω περιοχές. Στους δικαιούχους περιλαμβάνονται και τα πληρώματα πλοίων – σκαφών κατηγορίας Α1.

Με εγκύκλιο που θα εκδοθεί την επόμενη εβδομάδα από την αρμόδια διεύθυνση του υπουργείου Ναυτιλίας θα περιγράφονται αναλυτικά οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την καταβολή της ειδικής αποζημίωσης για τις επιπλέον νυχτερινές ώρες εργασίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κόλαφος ο εισαγγελέας για τον θάνατο του Μάριου στο Μενίδι: «Αποτυχία της κοινωνίας όταν παιδιά δολοφονούνται σε σχολική γιορτή»
«Ο κατηγορούμενος πυροβολούσε σε όλες τις κατευθύνσεις, αδιαφορώντας ότι μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο. Ξέρει ότι μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο και το αποδέχεται»
O μικρός Μάριος που σκοτώθηκε στο προαύλιο του σχολείου του στο Μενίδι
Ψηφιακό άλμα για την Ελλάδα: Διεθνείς εκθέσεις καταγράφουν πρόοδο πάνω από τον ευρωπαϊκό και τον μέσο όρο του ΟΟΣΑ
Ο ΟΟΣΑ και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναγνωρίζουν τη σημαντική βελτίωση των δημόσιων ψηφιακών υπηρεσιών, των τηλεπικοινωνιακών υποδομών και της αξιοποίησης τεχνολογιών αιχμής, με τη χώρα να ενισχύει τη θέση της ως περιφερειακός ψηφιακός κόμβος στη Νοτιοανατολική Ευρώπη
Πηγή φωτό: Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ΤΝ
Καιρός σήμερα : Τους 33 βαθμούς αγγίζει η θερμοκρασία – Βροχές στα ορεινά και άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο
Τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι κυρίως στα ορεινά και στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες
καιρός