Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ειδικοί Φρουροί: Φοβόμαστε ακόμα και νεκρό – «Κρίμα γιατί ο υπουργός χάνει την ψυχραιμία του»

Ειδικοί Φρουροί: Φοβόμαστε ακόμα και νεκρό – «Κρίμα γιατί ο υπουργός χάνει την ψυχραιμία του»

Τον χειρότερο φόβο που μπορεί να έχει κανείς, δηλαδή την ύπαρξη νεκρού, είτε πολίτη, είτε αστυνομικού εξέφρασε ο γ.γ των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Μαυροειδάκος αναφέρθηκε στην κριτική που άσκησε χθες ο κ. Τόσκας στην ΕΛΑΣ. «Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος θα την πληρώσει ο αστυφύλακας. Ο χαμηλόβαθμος. Η Πολιτεία δεν έχει αναγνωρίσει το έργο μας. Είναι κρίμα γιατί ο υπουργός χάνει την ψυχραιμία του», είπε.

Πρόσθεσε ότι «σε λίγο θα αποτελεί είδηση να μην υπάρχει επίθεση σε διμοιρία. Εμείς θα λέμε την αλήθεια. Αυτή τη στιγμή χτυπάμε καμπανάκι κινδύνου, να μην έχουμε νεκρό συνάδελφο ή πολίτη. Η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί».

Ο κ. Μαυροειδάκος μίλησε για πολιτική ανοχή στους «μπαχαλάκηδες» και επανέλαβε ότι ήταν λάθος η κατάργηση της ομάδας Δέλτα και η ακινησία της ομάδας ΔΙΑΣ.

«Πως να αντιμετωπιστούν οι μπαχαλάκηδες όταν καταργείς την Ομάδα Δέλτα και όταν η ομάδα ΔΙΑΣ παραμένει σταθερή. Όταν βλέπετε να προσάγονται Ρουβίκωνες και μετά να ψέγονται συνάδελφοι που τους προσήγαγαν. Όταν δεν σχηματίζεται καμία δικογραφία εις βάρος τους».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις