Site icon NewsIT

Δημοψήφισμα: Τα ΚΤΕΛ… γεμάτα, τα ATM “στερεύουν” (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

04.07.2015 | 15:57
Δημοψήφισμα: Τα ΚΤΕΛ… γεμάτα, τα ATM “στερεύουν” (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Πληρότητα που αγγίζει το 100% παρατηρείται στα δρομολόγια των ΚΤΕΛ ελάχιστες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για το δημοψήφισμα, με την κίνηση, ωστόσο, να είναι αισθητά μειωμένη σε σύγκριση με τις εκλογές του Ιανουαρίου.

Τόσο απο το σταθμό υπεραστικών λεωφορείων στην οδό Λιοσίων όσο και απο τα ΚΤΕΛ του Κηφισού, τα λεωφορεία αναχωρούν γεμάτα.



Η μεταφορά των ψηφοφόρων διευκολύνεται και με έκτακτα δρομολόγια προκειμένου να μην μείνει κόσμος εκτός λεωφορείων.


Όπως λένε οι οδηγοί και οι υπεύθυνοι των ΚΤΕΛ, τα έκτακτα δρομολόγια δεν κινούνται με τους ρυθμούς των προηγούμενων εκλογων την ώρα που οι ουρές στα εκδοτήρια εισιτηρίων δεν παρουσιάζουν σε καμία περίπτωση την εικόνα παλαιότερων εκλογικών αναμετρήσεων.


Οι προορισμοί με τη μεγαλύτερη κίνηση είναι ο Άγιος Κωνσταντίνος και η Λαμία, τα Τρίκαλα, τα Ιωάννινα καθώς και οι μεγάλες πόλεις της Πελοποννήσου (Σπάρτη, Κόρινθος, Τρίπολη).

Για τους επιβάτες που ταξιδεύουν με σκοπό να ψηφίσουν στο δημοψήφισμα υπάρχει έκπτωση στο κόστος του εισιτηρίου κατά 25%.

ΑΤΜ χωρίς ρευστό

Την ίδια ώρα, η κίνηση στα υποκαταστήματα των τραπεζών συνεχίζεται να είναι αυξημένη και σήμερα, κάτι που είναι λογικό, ειδικά εφόσον είναι πολλοί αυτοί που μεταβαίνουν στους τόπους καταγωγής τους για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του mega, είναι αρκετά τα υποκαταστήματα των τραπεζών στα οποία τα ΑΤΜ έχουν αρχίσει να “στερεύουν” από μετρητά, μετά τις μαζικές αναλήψεις των τελευταίων εικοσιτετραώρων.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version