Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Εικόνες σοκ στην Αθηνών – Λαμίας! “Λαμπάδιασε” αυτοκίνητο – video, pics

Αθηνών - Λαμίας

Απίστευτες εικόνες το βράδυ της Παρασκευής, 08.03.2019, στην Αθηνών – Λαμίας.
Ένα αυτοκίνητο άρπαξε φωτιά και καταστράφηκε ολοσχερώς.
Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος της Μαλακάσας, με κατεύθυνση προς την Λαμία.
Βίντεο ντοκουμέντα του newsit.gr δείχνουν το όχημα να έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές. Ήταν περίπου 19.45 το βράδυ της Παρασκευής, 08.03.2019, όταν περαστικοί είδαν εμβρόντητοι στην Αθηνών – Λαμίας ένα αυτοκίνητο να έχει τυλιχθεί στις φλόγες!

Οι εικόνες του newsit.gr από την Αθηνών – Λαμίας είναι συγκλονιστικές

Αθηνών - Λαμίας Αθηνών - Λαμίας

Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της κοινοπραξίας «Νέα Οδός», το όχημα ακινητοποιήθηκε στο 43ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού στο ρεύμα προς Λαμία.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο σημείο η κίνηση διεκόπη για αρκετή ώρα με εντολή της τροχαίας τόσο από όσο και προς Αθήνα. Πάντως, μετά από 1 ώρα περίπου η κίνηση αποκαταστάθηκε και πλέον διεξάγεται με αργούς ρυθμούς.

Τι συνέβη με το αυτοκίνητο

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, μέσα στο όχημα επέβαινε ένα ζευγάρι με τον σκύλο του, το οποίο αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και έκανε στην άκρη, βγαίνοντας από το όχημα.

Απόφαση που αποδείχθηκε σωτήρια, αφού λίγες στιγμές αργότερα το αυτοκίνητο έγινε παρανάλωμα του πυρός και φυσικά καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ευτυχώς, όπως προαναφέραμε, οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η βλάβη και η φωτιά.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις