Ελλάδα

Είναι η Αρναία Χαλκιδικής ένα από τα πιο όμορφα χωριά της Ελλάδας;

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Είναι πολλά τα διάσημα χωριά της Ελλάδας που ξεχωρίζουν για την ομορφιά τους, τη γραφικότητά τους αλλά και την τουριστική τους κίνηση, ως επακόλουθο των παραπάνω.

Υπάρχουν και κάποια ελληνικά χωριά τα οποία δεν είναι τόσο γνωστά αλλά έχουν διακριθεί και ξεχωρίσει για την ομορφιά τους.

Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί ένα χωριό στη Χαλκιδική το οποίο είχε ψηφιστεί από το CNN ως ένα από τα δέκα ωραιότερα χωριά της Ελλάδας.

Είναι το χωριό Αρναία, το οποίο αν δεν γνωρίζεις ή δεν έχεις επισκεφθεί, μάλλον ήρθε η ώρα να το κάνεις. Ένας οικισμός διαφορετικός και γραφικός που πρέπει να βάλεις στο πρόγραμμά σου οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Η Αρναία, λοιπόν, είναι ένα χωριό της Χαλκιδικής το οποίο δεν είναι τόσο φημισμένο όσο άλλα στην περιοχή.

Βρίσκεται μιάμιση ώρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη και καταφέρνει να κλέψει την καρδιά όσων το επισκεφθούν.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Το Χωριάτικο»: Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη δράση του κυκλώματος – Οι συναντήσεις στη Ρόδο και το σχέδιο διαφυγής στο Ντουμπάι
Εκατοντάδες φωτογραφίες από την παρακολούθηση των μελών της οργάνωσης, η οποία διήρκεσε συνολικά 118 ημέρες, περιλαμβάνονται στην ογκώδη δικογραφία που ξεπερνά τις 4.000 σελίδες
Φοροδιαφυγή στο «Χωριάτικο»
ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Χλιδή με σουίτες, ακριβή νυχτερινή ζωή, business class και πολυτελή γούστα – «Τους χάρισα 50 χιλιάρικα, νομίζεις με νοιάζουν τα λεφτά»
Ο Κωνσταντίνος Φιρινίδης και η σύντροφός του δήλωναν «regular» πελάτες σε πολυτελή ξενοδοχεία και ζούσαν στη χλιδή χωρίς να λογαριάζουν το κόστος, όπως αποκαλύπτουν οι διάλογοι
Κωνσταντίνος Φιρινίδης 14