Ελλάδα

Ειρήνη Μουρτζούκου: «Εάν αποδειχθεί ότι έχει πειράξει το παιδί μου, θα τη σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια» λέει η μητέρα του μικρού Παναγιωτάκη

«Το παιδί μου ήταν υγιέστατο και δεν είχε ούτε αναπνευστικό πρόβλημα ούτε πρόβλημα με το έντερό του και γενικότερα κανένα θέμα υγείας» υποστηρίζει
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Όποιος έκανε κακό στο παιδί μου, να πληρώσει» είναι η πρώτη αντίδραση της Πόπης, της μητέρας του μικρού Παναγιωτάκη, στον απόηχο της τελευταίας εξέλιξης γύρω από την υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Ειρήνη Μουρτζούκου είναι κι επίσημα πλέον ύποπτη για τον θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη.

«Νιώθω ικανοποιημένη που η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της κι όποιος έκανε κακό στο παιδί μου, να πληρώσει. Όλο αυτό διάστημα ζω έναν Γολγοθά», δήλωσε η Πόπη στο MEGA.

«Το παιδί μου ήταν υγιέστατο και δεν είχε ούτε αναπνευστικό πρόβλημα ούτε πρόβλημα με το έντερό του και γενικότερα κανένα θέμα υγείας. Ακόμη και σήμερα κρατάω τα παιχνίδια του παιδιού μου στην αγκαλιά μου, ζω με τις αναμνήσεις», υποστήριξε.

Και τόνισε για την 24χρονη: «Εάν αποδειχθεί ότι η Ειρήνη έχει πειράξει το παιδί μου, δεν θα περιμένω την ελληνική δικαιοσύνη, αλλά θα την σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια».

 

«Βλέπω τις φωτογραφίες του και θυμώνω που επτά μήνες μετά δεν παίρνω απαντήσεις. Πηγαίνω στον τάφο του παιδιού μου και μιλάω σε μία φωτογραφία, γιατί αυτό μου έχει απομείνει. Καμία μάνα να μην βρεθεί στη θέση μου», συμπλήρωσε. 

«Είμαι θυμωμένη γιατί οι ιατροδικαστές δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους και βρίσκομαι επτά μήνες μετά να μαθαίνω από τον Γαλεντέρη ότι το παιδί μου δεν πέθανε από παθολογικά αίτια… Αγαπούσα το παιδί μου, το φρόντιζα και ποτέ δεν το παραμέλησα, όπως με κατηγορούν αυτοί, που θέλουν να κρύψουν την αλήθεια για τον θάνατό του», κατέληξε. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η χρησιμότητα των διεθνών κλινικών δοκιμών στα παιδιά σε σύγκριση με τους ενήλικες
Γράφει η Σοφία Πολυχρονοπούλου, Παιδίατρος Αιματολόγος –Ογκολόγος, MD, PhD, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικής Αιματολογίας-Ογκολογίας (ΕΕΠΑΟ), Εθνική Εκπρόσωπος της SIOPE Europe στην Ευρώπη, Επιστημονική Σύμβουλος «Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών», Μαρούσι, Αθήνα, πρώην Συντονίστρια Διευθύντρια και Επιστημονικά Υπεύθυνη του Τμήματος Παιδιατρικής Αιματολογίας-Ογκολογίας (Τ.Α.Ο. 2003-2023), Ογκολογική Μονάδα «ΕΛΠΙΔΑ», Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», Αθήνα, Ελλάδα
A sweet little girl sits up on an exam table nervously giggling during an appointment. She is dressed casually in a pale pink sweater as she gazes at the doctor. The female doctor is wearing a white lab coat, as a stethoscope around her neck and a medical face mask on as she tries to put the little girl at ease and make the appointment fun.