Ελλάδα

Ειρήνη Παπά: Σπάνιο ντοκουμέντο από πρόβα της το 1992

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την πρόβα της Ειρήνης Παπά το 1992 στον βράχο της Ακρόπολης, λίγο πριν ψάλλει τον ύμνο των Ολυμπιακών Αγώνων παρουσίασε σήμερα (16.09.2022) το δελτίο του ANT1.

Η Ειρήνη Παπά συγκεντρώνεται και κάνει πρόβα τον Ολυμπιακό ύμνο που πρόκειται να ψάλει. Η Άννα Βαγενά θυμάται και περιγράφει στον ΑΝΤ1, εκείνη τη μέρα που την κατέγραψε σαν «θεά του Ολύμπου», με το μαύρο φόρεμά της.

«Περπατούσε πάνω – κάτω μπροστά στον Παρθενώνα και έλεγε τα λόγια της. Σαν μια ευσυνείδητη ηθοποιός που προετοιμάζεται για αυτό που πρόκειται να κάνει», εξηγεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Οι δύο ουσίες που του χορήγησαν και τα κρίσιμά λεπτά πριν και μετά την άφιξή του στην κλινική του Κολωνακίου
Πώς εξελίχθηκε η υπόθεση από την επικοινωνία και το ραντεβού υδροθεραπείας μέχρι την πίεση για την διαδικασία πλασμαφαίρεσης, τα τηλεφωνήματα σε αναισθησιολόγο και τα υπέρογκα ποσά που έβγαζαν οι γιατροί
Ο Γιώργος Μαζωνάκης και οι δύο γιατροί που κατηγορούνται για τον θάνατό του