Ελλάδα

Εισαγγελέας για τις εικόνες της Παναγίας στα σκουπίδια

Το δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνουν οι καταγγελίες πως επικεφαλής Οργανισμού πετούσε εικόνες της Παναγίας το Δεκαπενταύγουστο! Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, τι απαντά η ίδια.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ευσταθούν οι καταγγελίες πως η διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Πιστοποίησης Προσώπων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Ελένη Γιαννακοπούλου, πέταξε εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια τον Δεκαπενταύγουστο.

Αφορμή στάθηκαν οι σχετικές καταγγελίες εργαζομένων πως η κυρία Γιαννακοπούλου αντιδρά στην ύπαρξη θρησκευτικών συμβόλων στα γραφεία τους, κάτι που η ίδια αρνείται, κάνοντας λόγο για στοχοποίηση της.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης θα διαπιστωθεί εάν έχει τελεστεί το αδίκημα της καθύβρισης θρησκεύματος και τυχόν άλλα αδικήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταθέτει η Μαρία Καρυστιανού στη δίκη για τα Τέμπη - Αίτημα να εξεταστεί το κινητό του βοηθού μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας
Η οικογένεια του μηχανοδηγού υπέβαλε αίτημα να κληθούν να καταθέσουν ο Άδωνις Γεωργιάδης, και ο Δημήτρης Μαρκόπουλος ως πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για το σιδηροδρομικό δυστύχημα
Μαρία Καρυστιανού
48χρονος στην Καισαριανή επιτέθηκε σε δύο γυναίκες τροχονόμους που του έκοψαν κλήση - «Δεν θα γράψεις εσύ εμένα»
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας επιτέθηκε στις αστυνομικούς, χτυπώντας τη μία με αγκωνιά στην κοιλιά και τη δεύτερη με κουτουλιά στο κεφάλι, ενώ παράλληλα προσπάθησε να αρπάξει το μπλοκάκι παραβάσεων
Γυναίκα τροχονόμος 6
Κωνσταντία Δημογλίδου για Γιώργο Μαζωνάκη: Δεν αποκλείεται να εμπλέκεται ακόμα ένα άτομο στον θάνατό του
«Καμία καταγγελία δεν είχε γίνει στην Αστυνομία επισήμως για αυτό το ιατρείο. Ούτε πριν το περιστατικό, ούτε μετά το περιστατικό. Δεν έχει έρθει τουλάχιστον στην αστυνομία»
Γιώργος Μαζωνάκης