Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Εισαγγελική έρευνα για την παραβίαση των όρων από τον «δράκο» των Εξαρχείων

Εισαγγελική έρευνα για την παραβίαση των όρων από τον «δράκο» των Εξαρχείων

Εισαγγελική έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν αν ευθύνονται τα αρμόδια όργανα για την παραβίαση των όρων από τον 23χρόνο επονομαζόμενο «δράκο» των Εξαρχείων διέταξε η Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας.

Σε νέα ανακοίνωση, αυτή τη φορά της Εισαγγελίας Εφετών, για την υπόθεση, επισημαίνεται ότι «ο εν λόγω κατηγορούμενος κρατήθηκε προσωρινά και αποφυλακίστηκε με βούλευμα του συμβουλίου εφετών Αθηνών, που έκρινε για νομικούς λόγους ότι συμπληρώθηκε το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης. Με το ίδιο βούλευμα τέθηκαν στον κατηγορούμενο η εξής περιοριστικοί όροι της υποχρέωσης διαμονής του στην δομή Μαλακάσας και της υποχρέωσης εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου διαμονής του την πρώτη, 10η και 20ή ημέρα εκάστου μηνός.

Η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών ως όφειλε ενημέρωσε εγγράφως το Αστυνομικό Τμήμα ότι ο εν λόγω κατηγορούμενος έπρεπε να εμφανίζεται κοινοποιώντας προς τούτο και απόσπασμα του βουλεύματος».

«Η υπηρεσία μας ουδέποτε ενημερώθηκε καθοποιονδήποτε τρόπο για την μη τήρηση των περιοριστικών όρων από τον κατηγορούμενο. Τυχόν ευθύνες αρμοδίων οργάνων ερευνώνται από τον εισαγγελέα πρωτοδικών Αθηνών κατόπιν παραγγελίας μας» καταλήγει η ανακοίνωση της Εισαγγελίας Εφετών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις