Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Είχε κάνει τη διάρρηξη επάγγελμα: 50 φορές τον είχαν πιάσει και τον άφησαν ελεύθερο

Είχε κάνει τη διάρρηξη επάγγελμα: 50 φορές τον είχαν πιάσει και τον άφησαν ελεύθερο

Είχε κάνει τις διαρρήξεις επάγγελμα ένας 40χρονος, καθώς 50 φορές τον είχαν πιάσει, το άφηναν ελεύθερο και το έκανε ξανά.  

Στο βίντεο ντοκουμέντο της εκπομπής Live News διακρίνεται καρέ καρέ ο τρόπος με τον οποίο μέσα σε 4 λεπτά, κατάφερε να λύσει το παρκαρισμένο μηχανάκι και να το βάλει μπροστά για να φύγει. Ο ιδιοκτήτης που την επόμενη μέρα έκανε μήνυση δεν κατάλαβε το παραμικρό. Το 51ο του χτύπημα που καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας…

Πρόκειται για έναν 40χρονο αλλοδαπό, που όχι μόνο δεν συνετίζεται από τις συλλήψεις και τις προειδοποιήσεις των δικαστών, αλλά συνεχίζει τα χτυπήματα σε μια ακτίνα λίγων χιλιομέτρων…

Ο 40χρονος όπως είχε πει παλιότερα, ακολουθεί πάντα την ίδια συνταγή. Εντοπίζει μηχανές και αυτοκίνητα που μπορεί να χτυπήσει και βάζει μπροστά το σχέδιο τη νύχτα όταν ο κίνδυνος να συλληφθεί είναι μικρότερος.

Μετά τις αρχικές μαρτυρίες, η δράση του άρχισε να αποτυπώνεται και σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας, με ορισμένα από τα θύματά του, να κάνουν λόγο για τραγικά λάθη των Αρχών που έχουν κάνει τον δράστη ανεξέλεγκτο.

Μετά και την 51η του σύλληψη, ο 40χρονος ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί και τελικά προφυλακίστηκε.

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις