Ελλάδα

Εκκενώθηκε κτίριο υγειονομική βόμβα στο Μεταξουργείο – Γυναίκα δήλωσε πως έχει κορονοϊό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επιχείρηση από συνεργεία του δήμου Αθηναίων με τη συμμετοχή και της αστυνομίας έγινε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (21.10.2020) στο Μεταξουργείο.

Στο εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Φαβιέρου στο Μεταξουργείο είχαν μπει και έμεναν πέντε αλλοδαποί και δυο Έλληνες, που είχαν μαζί τους και τρία σκυλιά.

Η επιχείρηση για την εκκένωση του κτιρίου έγινε κυρίως από συνεργεία του δήμου, παρουσία όμως και ανδρών της ΟΠΚΕ και της ασφάλειας.

κτίριο στο Μεταξουργείο

Αφού έσπασαν το λουκέτο, μπήκαν στο κτίριο κι εκεί βρήκαν τα οκτώ άτομα που έμεναν εκεί, μαζί με τα τρία σκυλιά. Την ώρα που οι αρχές έμπαιναν στο εγκαταλελειμμένο κτίριο στο Μεταξουργείο, μια γυναίκα τους είπε ότι είναι νεφροπαθής που κάνει αιμοκάθαρση και πως έχει μολυνθεί από κορονοϊό.

κτίριο στο Μεταξουργείο κτίριο στο Μεταξουργείο

Αμέσως ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ, ενώ ασθενοφόρα βρέθηκαν στο σημείο για να παραλάβουν τους ανθρώπους που έμεναν στο κτίριο. Τα τρία σκυλιά που είχαν μαζί τους, τα παρέλαβε η υπηρεσία αδέσποτων του δήμου Αθηναίων.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στην Βοιωτία: Δεκάδες νεκρά ζώα και σοβαρές καταστροφές σε κτηνοτροφική μονάδα και αγροτικές εκτάσεις
Η πυρκαγιά έκαψε περίπου 4 χιλιόμετρα έκτασης, ενώ 60 μοσχάρια και πρόβατα σε κτηνοτροφική μονάδα έχασαν τη ζωή τους στις φλόγες και άλλα έχουν διασκορπιστεί τρομαγμένα στη γύρω περιοχή
Φωτιά στη Βοιωτία
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Τα ευρήματα στο μπάνιο του μοιραίου σπιτιού και οι κρίσιμες καταθέσεις – «Ο 65χρονος αγαπούσε τον γιο του»
Νέα στοιχεία εντόπισαν οι αρχές μέσα στο σπίτι του φονικού, την ώρα που ο Ιταλός κατηγορούμενος επιμένει ότι δεν σκότωσε την σύντροφό του και τον γιο της
Δολοφονία στο Αίγιο