Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Εκλογές 2023: Παρ’ ολίγον σύρραξη μεταξύ Νίκου Χατζηνικολάου και Ρένας Δούρου στον αέρα

Εκλογές 2023: Παρ’ ολίγον σύρραξη μεταξύ Νίκου Χατζηνικολάου και Ρένας Δούρου στον αέρα

Έναν άβολο διάλογο που παρ’ ολίγον να οδηγήσει σε σύρραξη είχαν ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Ρένα Δούρου στον αέρα κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου στο πάνελ του ΑΝΤ1.

Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου ζήτησε διευκρινήσεις για τη φράση «αναλαμβάνω την ευθύνη» που είπε ο Αλέξης Τσίπρας, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, η Ρένα Δούρου απάντησε: «Μπορεί να ξαφνιάζει έναν συνταξιούχο, ένα άνεργο παιδί ή σίγουρα δεν απασχολεί ένα παιδί που αυτή τη στιγμή δουλεύει στην τουριστική σεζόν, αλλά αυτό που είπε πριν από λίγο ο Αλέξης Τσίπρας είναι αυτονόητο για τον τρόπο που λειτουργεί ως επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου την διέκοψε και ρώτησε εκνευρισμένος: «Δεν είναι αυτονόητο, γιατί εγώ δεν κατάλαβα τι εννοεί και γι’ αυτό σας ρωτάω. Θεωρείτε ότι είμαι χαζός και δεν καταλαβαίνω; Τι είναι αυτά που μου λέτε τώρα; Μου λέτε ότι το καταλαβαίνει ένα παιδί που εργάζεται στον τουριστικό τομέα αλλά εσύ δεν το καταλαβαίνεις. Λέτε ότι είμαι ηλίθιος και δεν το καταλαβαίνω;».

«Κ. Χατζηνικολάου πώς σας ήρθε; Σας είπα το ακριβώς αντίθετο», είπε άφωνη η Ρένα Δούρου.

«Αν σας παρερμήνευσα ζητώ συγγνώμη», είπε λίγο αργότερα ο Νίκος Χατζηνικολάου και η παρεξήγηση λύθηκε.

Δείτε το βίντεο:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις