Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Εκλογές 2023: Πρωτοβουλία για τη συμμετοχή των νέων στη μάχη της κάλπης από την Παρέμβαση Νέων

Εκλογές 2023: Πρωτοβουλία για τη συμμετοχή των νέων στη μάχη της κάλπης από την Παρέμβαση Νέων

Η Παρέμβαση Νέων (#παρεμβαση_στις_εκλογες) ξεκινάει μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία με τίτλο: «Συμμετέχουμε Δεν Απέχουμε» για να παρακινήσει τους νέους να συμμετέχουν στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας θα πραγματοποιηθούν μια σειρά εκδηλώσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο και Άρτα με φοιτητικούς και νεανικούς συλλόγους για να αναδειχθεί η αξία της συμμετοχής των νέων στις εκλογές.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Παρέμβασης Νέων για τις εκλογές: «η δύναμη της ψήφου, είναι η δυνατότητα να εκφράσουμε τις απόψεις μας, να επηρεάσουμε τις αποφάσεις και να διαμορφώσουμε το μέλλον της κοινωνίας μας», ενώ τονίζει πως: «Η ψήφος είναι το μοναδικό εργαλείο για την αλλαγή. Είναι η δύναμη που μας δίνει τη δυνατότητα να επηρεάσουμε την επόμενη μέρα».

«Για αυτό δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ψήφος είναι η δύναμη μας να επηρεάσουμε το μέλλον. Είναι η ευκαιρία μας να αναδείξουμε τις αξίες αλλά και τις ανησυχίες μας. Η συμμετοχή μας είναι αναγκαία για να διαμορφώσουμε το αύριο που μας αξίζει», σημειώνεται στην ανακοίνωση της Παρέμβασης Νέων.

Τέλος, η Παρέμβαση των Νέων καλεί όλους τους νέους να συμμετέχουν στις εκλογές και να μην αφήνουν τους «άλλους» να αποφασίζουν για εκείνους, ενώ ζητούν «δημόσια από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς ανεξαρτήτως παράταξης να είναι μαζί μας ενεργά στην πρωτοβουλία αυτή».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις