Πεντανόστιμη ψαρόσουπα, ένα εξαιρετικό πιάτο για τον κρύο καιρό, φτιαγμένο με μεράκι, βασισμένο σε μία παραδοσιακή συνταγή, όπως ακριβώς την φτιάχνουν οι Πατέρες στο Περιβόλι της Παναγιάς (Άγιο Όρος).
Η αγιορείτικη ψαρόσουπα, είναι ένα ξεχωριστό πιάτο υψηλής θρεπτικής αξίας και παράλληλα χαμηλής θερμιδικής απόδοσης. Τα υλικά που θα χρειαστούμε για να φτιάξουμε την αγιορείτικη ψαρόσουπα είναι απλά.
«Τώρα μαθαίνω το ποσό που του έδωσε, ήταν άρρωστη και ήθελε να βοηθήσει καρκινοπαθείς, είχε υποψιαστεί ότι κάτι δεν πάει καλά και έκοψε επαφή» λέει η κόρη της 55χρονης ομογενούς