Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκπτώσεις 2019: Πότε “πέφτουν” Black Friday και Cyber Monday

Black Friday

Ευκαιρίες να κάνουν τις αγορές τους σε χαμηλότερες τιμές, σε περιόδους ή ημέρες με εκπτώσεις, θα έχουν οι καταναλωτές μέχρι το τέλος του 2019.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2019. Το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου 2019 αποτελεί περίοδο προσφορών για τα καταστήματα και έτσι όσοι επιθυμούν, θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους στις εκπτώσεις. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την Black Friday ή αλλιώς Μαύρη Παρασκευή, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο την προτελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη. Πρόκειται μια μέρα, που οι τιμές πέφτουν πολύ χαμηλά. Ξεκίνησε ως συνήθεια στις ΗΠΑ και εξαιτίας της επιτυχίας που γνώρισε, έγινε θεσμός που υιοθέτησαν και άλλες χώρες. Θεωρείται μέρα… γιορτής για την αγορά αφού και οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τα προϊόντα που θέλουν σε πολύ χαμηλές τιμές, αλλά και οι εμπορικές επιχειρήσεις να σημειώσουν σημαντικούς τζίρους. Φέτος, η Black Friday “πέφτει” στις 29 Νοεμβρίου 2019.

Μετά την Black Friday, η Cyber Monday

Τρεις ημέρες μετά, έρχεται η Cyber Monday, μια ακόμα ευκαιρία για φθηνές αγορές, αλλά αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου. Φέτος η Cyber Monday πέφτει στις 2 Δεκεμβρίου 2019.

Να σημειωθεί ότι οι χειμερινές εκπτώσεις κάνουν πρεμιέρα τη δεύτερη Δευτέρα του Ιανουαρίου και ολοκληρώνονται τέλος Φεβρουαρίου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις