Ελλάδα

Έκπτωση σε τρένα και υπεραστικά λεωφορεία για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έκπτωση 50% στα εισιτήρια στα τρένα και τα υπεραστικά λεωφορεία θα παρέχεται στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς για τις μετακινήσεις τους προς τον τόπο κατοικίας.

Πρόκειται για μια κίνηση έμπρακτης στήριξης των αναπληρωτών δασκάλων και καθηγητών, που μετά τη λήξη του σχολικού έτους επιστρέφουν στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους, στην οποία και προχωρά το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ανταποκρινόμενο στο αίτημα της υφυπουργού Παιδείας, αρμόδιας για θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Σοφίας Ζαχαράκη.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής ζήτησε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Φίλιππο Τσαλίδη και τον πρόεδρο της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών (ΚΤΕΛ) Σοφοκλή Φάτσιο την παροχή εκπτώσεων στις μετακινήσεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών προς τον τόπο κατοικίας τους, οι οποίοι και ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα του υπουργού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Μιχάλης Σάλλας παρουσίασε το βιβλίο του – «Τι πήγε λάθος στην Ελλάδα… και τι θα μπορούσε να διορθωθεί»
Για το βιβλίο μίλησαν η Μαρία Ευθυμίου, Ομότιμη Καθηγήτρια Ιστορίας του ΕΚΠΑ, ο Ηλίας Παπαϊωάννου, Καθηγητής Οικονομικών στο London Business School, και ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, Ομότιμος Καθηγητής Οικονομικών και τέως Υπουργός, ενώ τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος Δώρα Αναγνωστοπούλου
Ο Μιχάλης Σάλλας
Πρωτοποριακή επέμβαση: Έλληνας γιατρός από την Κίνα χειρούργησε ασθενή στην Αθήνα – «Αυτό είναι μόνο η αρχή»
Το σημαντικό είναι το πώς γίνεται η μετάδοση των δεδομένων από τις εντολές που δίνει ο γιατρός στα μηχανήματα, για να φτάσουν την ίδια ακριβώς στιγμή στον ασθενή
Τηλεχειρουργική ρομποτική επέμβαση στην Ελλάδα 5