Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Η 39χρονη Ελληνίδα τραυματίας μιλά στο newsit.gr

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Η 39χρονη Ελληνίδα τραυματίας μιλά στο newsit.gr

Λίγη ώρα πριν φτάσει στην Θεσσαλονίκη, όπου θα νοσηλευθεί σε νοσοκομείο της πόλης, η 39χρονη Ελληνίδα που τραυματίστηκε στην τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, μιλάει στο newsit.gr.

«Μου φέρθηκαν με πολλή αγάπη» λέει στο newsit.gr η 39χρονη για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, αλλά και για τους ανθρώπους που της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Η γυναίκα που αναμένεται να φτάσει στις 5 με 6 το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι το τραύμα της δεν είναι σοβαρό και ότι είναι πολύ χαρούμενη: “Είμαι πολύ καλά. Είναι μια μικρή πληγή, τίποτε άλλο, που θα χρειαστεί οι γιατροί να τη φροντίσουν”.

Όσον αφορά στα όσα έχουν αναφερθεί για την καταβολή νοσήλιων, σε περίπτωση που θα υποβαλλόταν σε χειρουργική επέμβαση -σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr- δεν ζητήθηκαν χρήματα από την ίδια. Πρώτο μέλημα τόσο των γονιών της, όσο και της ελληνικής πολιτείας, ήταν να φτάσει όσο το δυνατόν νωρίτερα στη χώρα μας η 39χρονη που την Κυριακή το μεσημέρι βρέθηκε στον πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο Ιστικλάλ, όπου σημειώθηκε η ισχυρή έκρηξη με αποτέλεσμα να χάσουν έξι άνθρωποι τη ζωή τους.

Έτσι, από σήμερα το απόγευμα θα νοσηλεύεται για όσο χρειαστεί στο Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη. Εκεί θα μπορέσουν να την σφίξουν στην αγκαλιά τους οι δικοί της άνθρωποι, που μόλις άκουσαν την Κυριακή την τραγική είδηση της μεγάλης έκρηξης στην πλατεία Ταξίμ φοβήθηκαν για τη ζωή της 39χρονης Ελληνίδας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΣΟΥΤΣΑ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις