Εξαδάκτυλος: Φοβήθηκα πολύ όταν βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό

Ανθρώπινος και ειλικρινής, ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, δεν έκρυψε ότι όταν την περασμένη Κυριακή (24.01.2021) έμαθε ότι έχει κολλήσει κορονοϊό, φοβήθηκε. Θετική έχει βρεθεί και η σύζυγός του, ενώ τα παιδιά τους είναι αρνητικά.

«Είμαστε 2-2, ισοπαλία» τόνισε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου επανέλαβε ότι δεν γνωρίζει πως κόλληση κορονοϊό.

Δεν έκρυψε πως όταν το έμαθε, φοβήθηκε. «Φοβήθηκα, φοβήθηκα πολύ», είπε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, εξηγώντας ότι… έχει και μια ηλικία, βάρος αλλά και υπέρταση. Πρόσθεσε επίσης ότι είναι μεγάλη η αναστάτωση να διακόπτει κανείς όλες τις δραστηριότητές του για 15 ημέρες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Μόσιαλος: H κολχικίνη δεν μειώνει τη θνητότητα στους νοσοκομειακούς ασθενείς με κορονοϊό

Μόσιαλος: H κολχικίνη δεν μειώνει τη θνητότητα στους νοσοκομειακούς ασθενείς με κορονοϊό

H βρετανική μελέτη RECOVERY έδειξε ότι η κολχικίνη δεν μειώνει τη θνητότητα στους νοσοκομειακούς ασθενείς Covid -19. Τα αποτελέσματα της έδειξαν πως δεν υπάρχει σημαντική ... Διαβάστε περισσότερα
Βασιλακόπουλος:  «Δεν μπορεί να μην έχουμε κρεβάτι εντατικής στην Αθήνα και να πηγαίνουμε σε πορείες»

Βασιλακόπουλος: «Δεν μπορεί να μην έχουμε κρεβάτι εντατικής στην Αθήνα και να πηγαίνουμε σε πορείες»

“Πρέπει να σοβαρευτούμε. Δεν μπορεί να μην έχουμε κρεβάτι εντατικής στην Αθήνα και να πηγαίνουμε σε πορείες. Δεν υπάρχει συνωστισμός που είναι ασφαλής, για πολιτικούς ... Διαβάστε περισσότερα
Κορονοϊός: Συναγερμός για τις δύο μεταλλάξεις που «αντέχουν» στα εμβόλια – Δύο τέτοια κρούσματα στην Αττική

Κορονοϊός: Συναγερμός για τις δύο μεταλλάξεις που «αντέχουν» στα εμβόλια – Δύο τέτοια κρούσματα στην Αττική

Ανησυχία επικρατεί στη χώρα μας από την εμφάνιση δύο νέων στελεχών του κορονοϊού, που εντοπίστηκαν από το ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών. Δύο κρούσματα με αυτές τις μεταλλάξεις έχουν εντοπιστεί στην Αττική.