Ελλάδα

Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα – Τι αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση των αρχών στην Πατρα μετά την εξαφάνιση της Λουκίας Ιωάννας Γ., 16 ετών, όπως έκανε γνωστό το «Χαμόγελο του Παιδιού» με ανακοίνωσή του το πρωί της Τετάρτης (20.8.2025).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» η 16χρονη εξαφανίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 11ης Αυγούστου από χώρο παιδικής προστασίας στην Πάτρα.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς ενδεχομένως να συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Λουκία Ιωάννα Γ. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,60 και ζυγίζει 50 κιλά. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κύκλωμα στην Πολεοδομία Κατερίνης: Βρέθηκαν 264.440 ευρώ, χρυσές λίρες και κοσμήματα – Πώς δρούσε, 151 παραβάσεις
Έχουν συλληφθεί 11 άτομα, εκ των οποίων τέσσερις υπάλληλοι της Πολεοδομίας Κατερίνης και επτά ιδιώτες, μεταξύ των οποίων τοπογράφοι, πολιτικοί μηχανικοί, μηχανολόγοι μηχανικοί και αρχιτέκτονες
Η Πολεοδομία Κατερίνης 29
Κυβερνοεπίθεση σε ψυγεία σούπερ μάρκετ και στην Ελλάδα: «Χτύπησαν» κρεοπωλείο στην Κηφισιά – «Ρύθμισαν τη θερμοκρασία στους 150°C»
Οι χάκερς φέρονται να απέκτησαν πρόσβαση σε συστήματα ελέγχου ψυγείων και καταψυκτών, αλλάζοντας τις ρυθμίσεις θερμοκρασίας - 300 εκτεθειμένα συστήματα στη χώρα μας
Φωτογραφία ντοκουμέντο από το ψυγείο στην Κηφισιά 15
ΜΚΟ Παιδική Χαρά: «Επέλεγαν παιδιά που ήταν στο τελικό στάδιο» – Στο μικροσκόπιο η διαδρομή των χρημάτων από τους εράνους «μαϊμού»
Τι αποκαλύπτει ο Σταύρος Μπαλάσκας - Οι πρώτοι τέσσερις κατηγορούμενοι για τη ΜΚΟ αναμένεται να βρεθούν σήμερα (03.11.2026) ενώπιον του ανακριτή
Ο πρόεδρος της ΜΚΟ, Παιδική Χαρά Κωνσταντίνος Φιρινίδης
Η κακοκαιρία Agneta φέρνει χαλάζι και επικίνδυνες καταιγίδες – Οι 4 περιοχές που είναι στο επίκεντρο
Η ΕΜΥ επικαιροποίησε το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, με κόκκινες και πορτοκαλί προειδοποιήσεις για περιοχές της δυτικής, βόρειας και ανατολικής νησιωτικής Ελλάδας
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI 5