Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: «Η Άρτεμις είναι ζωντανή» – Επιστολή «βόμβα» για την τύχη της

19χρονη από το Κορωπί

Έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια και η οικογένεια της 19χρονης Άρτεμις που εξαφανίστηκε τον Οκτώβριο του 2020 από το Κορωπί εξακολουθεί να μην έχει στοιχεία για την τύχη της. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, η οικογένεια έλαβε μια ανησυχητική επιστολή τον Οκτώβριο.

Συγκεκριμένα, η επιστολή για την 19χρονη Άρτεμις ταχυδρομήθηκε από άγνωστο από τα ΕΛΤΑ Αμαρουσίου τον περασμένο Απρίλιο. Αποδέκτης, σύμφωνα με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ήταν ο δικηγόρος της οικογένειας της Άρτεμης Βασίλη, Αναστάσιος Ντούγκας στο γραφείο που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη.

Η δακτυλογραφημένη επιστολή αναφερόταν στην αγνοούμενη κοπέλα: «Δώστε προσοχή σε αυτές τις πληροφορίες, είναι σοβαρές. Η Άρτεμις Βασίλη είναι ζωντανή. Κρατείται παρά τη θέληση της από δύο άνδρες. Κατά καιρούς την μετέφεραν σε διαφορετική τοποθεσία και μια τέτοια μετακίνηση έγινε πριν λίγες μέρες λόγω του ότι ανοίχτηκε ξανά η υπόθεση και προβλήθηκε στα κανάλια. Να σταματήσει αμέσως η κάθε ενημέρωση του κοινού καθώς οι δράστες παρακολουθούν και βρίσκονται σε επιφυλακή…».

Ο άγνωστός αποστολέας δε μένει όμως μόνο σε αυτά. Στην επιστολή υποδεικνύει με συγκεκριμένες συντεταγμένες, χώρους γειτονικούς στο Κορωπί απ’ όπου εξαφανίστηκε η Άρτεμις. Υποστηρίζει ότι την κρατούν παρά τη θέληση της άτομα που έχουν διαπράξει στο παρελθόν δύο δολοφονίες εξαφανίζοντας τις σωρούς των θυμάτων τους.

 

«Προηγουμένως η Άρτεμις κρατούνταν στο σπίτι στις συντεταγμένες 37°**’**.**”N 23°**’**.**”E από τους δύο άνδρες, οι οποίοι έχουν κάποια σχέση με το σπίτι. Οι ίδιοι έχουν σκοτώσει έναν άνδρα και μια γυναίκα, με τους οποίους είχαν κάποια σχέση» συμπλήρωνε ο αποστολέας.

Στη συνέχεια δίνει ακριβείς συντεταγμένες και για τα σημεία ταφής τους. Ο δικηγόρος ενημέρωσε και την εκπομπή που σκοπίμως δεν δημοσιοποίησε το παραμικρό, μέχρι οι Αρχές να ερευνήσουν τα όσα αναφέρονται στο περίεργο αυτό γράμμα.

Η επιστολή συνεχίζει: «Ύποπτες κινήσεις παρατηρούνται και στο υπόγειο καταφύγιο ενδιάμεσα των δύο 37°**’**.**”N 23°**’**.**”E. Το δεύτερο σπίτι έχει κι εκείνο υπόγειο χώρο. Πιθανώς εκεί κρατείται η Άρτεμις. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Αν γίνει λάθος μπορεί είτε να την μετακινήσουν ξανά είτε να την σκοτώσουν. Κάντε γρήγορα».

Το «Φως στο Τούνελ» βρέθηκε στα συγκεκριμένα σημεία μόνο όταν το κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που χειρίζεται την υπόθεση, ολοκλήρωσε την εξονυχιστική του έρευνα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις