Τετάρτη, 21 Φεβ.
14oC Αθήνα

Εξαφάνιση 41χρονου από το Ελληνικό – Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού

Εξαφάνιση 41χρονου από το Ελληνικό – Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού

Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση του 41χρονου Χρήστου Γκρέκα από το Ελληνικό, με το Χαμόγελο του Παιδιού να προχωρά σήμερα Δευτέρα (29.1.2024) στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, μετά από αίτημα της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Τα ίχνη του 41χρονου χάθηκαν από το Ελληνικό από τις 19 Ιανουαρίου και το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα για την εξαφάνισή του, εκδίδοντας άμεσα Missing Alert.

Όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού, ο Χρήστος Γκρέκας έχει ύψος 1,80 μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρο παντελόνι και μαύρα παπούτσια. Έχει τατουάζ στο δεξί χέρι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις