Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Εξαφάνιση 54χρονου στο κέντρο της Αθήνας – Συναγερμός στην αστυνομία

Εξαφάνιση 54χρονου στο κέντρο της Αθήνας – Συναγερμός στην αστυνομία

Εξαφάνιση του Φρανκ Τόσακ, 54 ετών από το κέντρο της Αθήνας. Πληροφορίες για τα στοιχεία του αγνοούμενου άνδρα έδωσε στη δημοσιότητα το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού για την εξαφάνιση αναφέρει ότι τα ίχνη του 54χρονου Φρανκ Τόσακ χάθηκαν στις 28 Ιουλίου 2023 από το κέντρο της Αθήνας.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 29/07/2023, για την εξαφάνιση και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Φρανκ (ον.) Τοσάκ (επ.), κατόπιν αιτήματος των οικείων του προσώπων, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Φρανκ (ον.) Τοσάκ (επ.) έχει ύψος 1,80 μ., είναι 80 κιλά , έχει γκρι μαλλιά και μπλε μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις