Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Εξαφάνιση 59χρονου από την Καλλιθέα: Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Εξαφάνιση 59χρονου από την Καλλιθέα: Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Μεγάλη κινητοποίηση σήμανε για την εξαφάνιση του Αριστοτέλη Φάρρου 59 ετών από την Καλλιθέα. Στην έκδοση Missing Alert προχώρησε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σχετικά με την εξαφάνιση του Αριστοτέλη Φάρρου, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου (23.03.2024) ότι ενημερώθηκε πως τα ίχνη του άνδρα χάθηκαν στις 21 Μαρτίου, από την Καλλιθέα και προχώρησε άμεσα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του 59χρονου, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Φάρρος Αριστοτέλης έχει ύψος 1.80 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη αθλητική φόρμα και έφερε λευκή τσάντα ώμου.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις