Ελλάδα

Εξαφάνιση Σταυρούλας Λεβεντάκη: Βρέθηκε η σορός της σε χωράφι – Ομολόγησε το έγκλημα ο ενοικιαστής της

«Εγώ την σκότωσα, τσακωθήκαμε για το σπίτι, την έριξα κάτω και την τραυμάτισα με μαχαίρι», ήταν τα πρώτα του λόγια - Η σορός της βρέθηκε θαμμένη 5 χλμ μακριά από το σπίτι της
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τραγικό τέλος στις έρευνες για την εξαφάνιση της Σταυρούλας Λεβεντάκη από τα Χανιά, μπήκε σήμερα (21.06.2026) το πρωί, καθώς οι αρχές εντόπισαν την σορό της σε χωράφι.

Ο Σκοπιανός ενοικιαστής της, ο οποίος από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε ο νούμερο 1 ύποπτος για την εξαφάνισή της, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newsit.gr, ομολόγησε το έγκλημα και υπέδειξε το σημείο όπου έθαψε την 45χρονη. Οι αστυνομικοί βρήκαν την σορό της αδικοχαμένης γυναίκας, θαμμένη 5 χλμ μακριά από το σπίτι της, στα Χανιά, σε χωράφι ιδιοκτησίας του 43χρονου.

Ο 43χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως την χτύπησε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο για το σπίτι το οποίο νοίκιαζε.

«Εγώ την σκότωσα, τσακωθήκαμε για το σπίτι, την έριξα κάτω και την τραυμάτισα με μαχαίρι», φέρεται να ήταν τα πρώτα του λόγια.

Δείτε το σημείο όπου βρέθηκε η σορός της:

Αν και επιμένει πως το κίνητρο της δολοφονίας ήταν διαφορές για το σπίτι, αυτό το σενάριο φαίνεται πως δεν πείθει τις αρχές.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες για την υπόθεσή της, «βλέπουν» προσωπικά ή σεξουαλικά κίνητρα πίσω από το έγκλημα που έχει συνταράξει τα Χανιά.

Στο σημείο όπου βρέθηκε η 45χρονη έχει σπεύσει ιατροδικαστής που θα εξετάσει τη σορό για να βρει τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Υπενθυμίζεται πως ο 43χρονος Σκοπιανός ενοικιαστής της, είναι ήδη υπό κράτηση για υπόθεση ναρκωτικών.

Μετά από πιέσεις που δέχθηκε από τους ερευνητές, εν τέλει ομολόγησε το έγκλημα, βάζοντας τέλος στις έρευνες για τον εντοπισμό της. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 43χρονος προσπάθησε να υποδείξει ως ένοχο για την εξαφάνισή της τον αδελφό της, λέγοντας μάλιστα πως ο ίδιος δέχεται απειλές για τη ζωή του.

Τα ίχνη αίματος που βρέθηκαν όμως στο πάτωμα του σπιτιού του, στην τηλεόραση, στην σφουγγαρίστρα και στο αυτοκίνητό του, τον «πρόδωσαν» αμέσως. Ο 43χρονος, από την αρχή θεωρούνταν ο βασικός ύποπτος καθώς ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε την 45χρονη και κατά τις καταθέσεις του, υπέπεσε σε αρκετές αντιφάσεις.

Τα ίχνη της 45χρονης χάθηκαν στα τέλη του Μαΐου με την εξαφάνισή της να δηλώνεται λίγα 24ωρα μετά, από τον αδελφό της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δολοφονία Σταυρούλας Λεβεντάκη: «Έχουν γραφτεί ανακρίβειες, θα αποφανθεί η αλήθεια» λέει η σύζυγος του 43χρονου δράστη
«Μιλούσα κάθε μαζί του δεν είχα καταλάβει τίποτα, την ήξερα την Σταυρούλα, η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης» λέει στο newsit.gr η σύζυγος του 43χρονου
Ο Σκοπιανός δολοφόνος και η Σταυρούλα Λεβεντάκη
Ο 43χρονος Σκοπιανός ισχυρίζεται πως με την Σταυρούλα Λεβεντάκη είχαν ερωτική σχέση - Ο έντονος καυγάς και η μονωτική ταινία στο στόμα
Ο 43χρονος υποστηρίζει ότι η Σταυρούλα Λεβεντάκη τον απειλούσε, οι δύο τους τσακώθηκαν με αποτέλεσμα να την χτυπήσει στο κεφάλι με μπουκάλι μπύρας
Ο Σκοπιανός καθ' ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της Σταυρούλας Λεβεντάκη 5
Επεισοδιακή καταδίωξη στο Παλαιό Φάληρο: «Μπορούσε να έχει προκαλέσει σοβαρό δυστύχημα» λέει ο ιδιοκτήτης του βαν που έκλεψε η 32χρονη
«Μας άλλαξε τα φώτα, η ζημιά είναι πολύ μεγάλη. η ασφαλιστική δεν μας καλύπτει, δηλαδή όλοι οι άλλοι αποζημιώνονται, αλλά εγώ όχι» λέει στο newsit.gr ο ιδιοκτήτης του βαν
Τρακάρισμα στο Παλαιό Φάληρο
Δεμένη χειροπόδαρα με tie wrap και φιμωμένη εντοπίστηκε η σορός της Σταυρούλας Λεβεντάκη - Το διαγραμμένο βίντεο που «καίει» τον δράστη
Ο ενοικιαστής μετέφερε τη σορό με το αυτοκίνητό του μακριά από το σπίτι, θάβοντάς την σε ένα χωράφι - «Να πάθει ό,τι χειρότερο» λέει ο αδερφός της
Η 45χρονη που εξαφανίστηκε
6