Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Εξαφανίστηκε 57χρονος από τους Αμπελόκηπους – Εκδόθηκε Missing Alert

Εξαφανίστηκε 57χρονος από τους Αμπελόκηπους – Εκδόθηκε Missing Alert

Συναγερμός στην περιοχή των Αμπελοκήπων στην Αθήνα. Αγνοείται από τις 12 Αυγούστου ο Γεώργιος Μαθιουδάκης, 57 ετών, ενώ εκφράζονται φόβοι για τη ζωή του.

Μάλιστα, από το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκδόθηκε Missing Alert που αναφέρει ότι: Στις 12/8/2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή των Αμπελοκήπων Αθήνας, ο Μαθιουδάκης Γεώργιος, 57 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Μαθιουδάκη Γεωργίου σήμερα, στις 13/8/2021, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Μαθιουδάκης Γεώργιος έχει ύψος 1.76 μ., βάρος 50 κιλών, έχει γκρίζα μαλλιά και μαύρα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πράσινο ριγέ κοντομάνικο μπλουζάκι, μαύρο σορτσάκι και μαύρες σαγιονάρες. O ενήλικος δεν έχει οδοντοστοιχία.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ
http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις