Ελλάδα

Εξαφανίστηκε η 17χρονη Άννα Μαρία από τη Νέα Σμύρνη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στις 14 Απριλίου εξαφανίστηκε από τη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδόπολη Αγία Βαρβάρα, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, η Άννα Μαρία Γ., 17 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα (20/04) από τις Αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

 

Η Άννα Μαρία Γ. έχει ύψος 1,70 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, άσπρη κοντή μπλούζα, γκρι μπουφάν και αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το
Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες –1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η 15χρονη που βρέθηκε μετά την εξαφάνισή της κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της – Δύο συλλήψεις
Η 15χρονη αφού επέστρεψε στο σπίτι της και στην οικογένειά της, πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε ότι ένας 31χρονος μαζί με έναν 32χρονο φίλο του, την κρατούσαν κλεισμένη σε σπίτι, όπου την βίασαν
iStock
Κυψέλη: Ο 43χρονος «τα ρίχνει» στην επιλόχειο κατάθλιψη της 38χρονης – «Έσκασε η κοιλιά του βρέφους, τα παιδιά είδαν τι έγινε»
«Μετά από τον θάνατο του μωρού η γυναίκα μου την άλλη μέρα συνήλθε, ήταν μια χαρά και το παρατήρησαν και τα παιδιά που είπαν ότι "η μαμά είναι πάλι καλά"» λέει ο 43χρονος
Το ζευγάρι της Κυψέλης