Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε κοκαΐνη και χασίς σε Αττική και Κορινθία

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε κοκαΐνη και χασίς σε Αττική και Κορινθία

Σπείρα που διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης και χασίς σε περιοχές της Κορινθίας και της Αττικής, εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου.

Οι αρχές συνέλαβαν πέντε άνδρες, ηλικίας από 29 έως 45 ετών, καθώς και μία 67χρονη, ενώ αναζητούνται ένας 45χρονος και ένας 30χρονος  που αποτελούσαν την σπείρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σπείρα είχε ξεκινήσει την δράση της από τις αρχές Νοεμβρίου 2018, διακινώντας ποσότητες κοκαΐνης και χασίς, στις ευρύτερες περιοχές της Κορινθίας και της Αττικής.

Όπως αναφέρει το ΑΜΝΑ σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, παρουσία δικαστικών λειτουργών, σε σπίτια και υπαίθριους χώρους, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 38,4 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 89,9 γραμμαρίων, δύο πυροβόλα όπλα, 11 φυσίγγια, δύο συσκευές καταγραφής κλειστού κυκλώματος σκηνών, 13 κινητά τηλέφωνα κ.α.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις