Ελλάδα

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε κοκαΐνη και χασίς σε Αττική και Κορινθία

Σπείρα που διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης και χασίς σε περιοχές της Κορινθίας και της Αττικής, εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου.

Οι αρχές συνέλαβαν πέντε άνδρες, ηλικίας από 29 έως 45 ετών, καθώς και μία 67χρονη, ενώ αναζητούνται ένας 45χρονος και ένας 30χρονος  που αποτελούσαν την σπείρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σπείρα είχε ξεκινήσει την δράση της από τις αρχές Νοεμβρίου 2018, διακινώντας ποσότητες κοκαΐνης και χασίς, στις ευρύτερες περιοχές της Κορινθίας και της Αττικής.

Όπως αναφέρει το ΑΜΝΑ σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, παρουσία δικαστικών λειτουργών, σε σπίτια και υπαίθριους χώρους, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 38,4 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 89,9 γραμμαρίων, δύο πυροβόλα όπλα, 11 φυσίγγια, δύο συσκευές καταγραφής κλειστού κυκλώματος σκηνών, 13 κινητά τηλέφωνα κ.α.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στα 2,10 η αμόλυβδη, η επιδότηση κρατάει «χαμηλά» το πετρέλαιο - «Οι αυξήσεις θα συνεχιστούν» λένε οι πρατηριούχοι
Οι τιμές στα πρατήρια της Θεσσαλονίκης, της Αττικής και της Πάτρας - Ο αποκλεισμός των λιμανιών του Ιράν και το κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ είναι πολύ σοβαρό πλήγμα
Καύσιμα: Στα 2,10 η αμόλυβδη, η επιδότηση κρατάει «χαμηλά» το πετρέλαιο – «Οι αυξήσεις θα συνεχιστούν» λένε οι πρατηριούχοι 7