Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Εξάρχεια: Επίθεση κουκουλοφόρων εναντίον αστυνομικών – Πέταξαν μολότοφ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Εξάρχεια: Επίθεση κουκουλοφόρων εναντίον αστυνομικών – Πέταξαν μολότοφ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ
Intime - Φωτογραφία αρχείου

Καταδρομική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στα Εξάρχεια όταν ομάδα τουλάχιστον 20 περίπου κουκουλοφόρων επιτέθηκε στους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο και πέταξε μολότοφ.

Οι άγνωστοι πέταξαν μολότοφ εναντίον των αστυνομικών που βρίσκονταν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στα Εξάρχεια, έβαλαν φωτιές σε κάδους, ενώ έσπευσε στο σημείο και η ομάδα ΔΡΑΣΗ χωρίς όμως να καταφέρει να επέμβει.

Ειδικότερα, η επίθεση των κουκουλοφόρων έγινε γύρω στις 3:00, όταν εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά στους αστυνομικούς και ξεκίνησαν να πετούν μολότοφ εναντίον τους, έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμάτων και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Μόλις ειδοποιήθηκαν οι αρχές για τα επεισόδια, άνδρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ έφτασαν στην περιοχή των Εξαρχείων, αλλά δεν κατάφεραν να επέμβουν καθώς υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού τους.

 

Οι δράστες εξαφανίστηκαν μέσα στα στενά, ενώ δεν υπήρξαν τραυματισμοί αστυνομικών. Στο σημείο μάλιστα βρέθηκαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να σβήσουν τις φωτιές από τους κάδους.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις