Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Εξάρχεια: «Μου έκανε κεφαλοκλείδωμα» – Τι λέει η δημοσιογράφος που αποπειράθηκαν να βιάσουν

Εξάρχεια: «Μου έκανε κεφαλοκλείδωμα» – Τι λέει η δημοσιογράφος που αποπειράθηκαν να βιάσουν

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια δημοσιογράφος στα Εξάρχεια που έπεσε θύμα ληστείας και απόπειρας βιασμού.

Όπως περιγράφει έντρομη, στο Star ακόμη προσπαθεί να συνέλθει από την άγρια επίθεση που δέχθηκε από Μαροκινό στην οδό Ιουστινιανού στα Εξάρχεια.

«Μου έκανε κεφαλοκλείδωμα, με έπιασε από εδώ πάρα πολύ δυνατά και με το άλλο χέρι με κράτησε έτσι ώστε να μην μπορώ να κουνηθώ», είπε η Ελπινίκη Χαγιά.

Οι γείτονες, μετά την επίθεση, τρομοκρατημένοι, έχουν αναρτήσει σε πολλά σημεία πινακίδες για να προειδοποιήσουν τις γυναίκες που κυκλοφορούν μόνες τους.

Όπως περιγράφει η 40χρονη δημοσιογράφος, περπατούσε φορώντας ακουστικά με κατεύθυνση προς το σπίτι της. Ξαφνικά ένας άνδρας την πλησιάζει από πίσω και της έκανε το κεφαλοκλείδωμα.

«Έχασα τις αισθήσεις μου σε κλάσματα δευτερολέπτου. Με έσυρε και με τράβηξε προς την πυλωτή της πολυκατοικίας. Αρχίζω σε λίγο να αισθάνομαι ότι ψηλαφίζει το σώμα μου και έχει σηκώσει τη φούστα μου. Ξαφνικά σαν να ξύπνησε, τον είδα να απομακρύνεται από εμένα και αρχίζω να φωνάζω και να τρέχω», είπε.

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της και έσπευσαν να τη βοηθήσουν.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων, ενεργώντας ταχύτατα, ταυτοποίησαν τον 26χρονο Μαροκινό δράστη, που αναζητείται.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις