Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Εξάρχεια: Στα 7 τα θύματα του «δράκου» – Τι κατήγγειλε νεαρή γυναίκα

Εξάρχεια: Στα 7 τα θύματα του «δράκου» – Τι κατήγγειλε νεαρή γυναίκα

Μεγαλώνει η λίστα  των νεαρών γυναικών, που έπεσαν θύματα δράκου των Εξαρχείων, καθώς ο αριθμός έφτασε τις επτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό για το δράκο των Εξαρχείων «την 21:00 ώρα της 22/11/2023 προσήλθε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών γυναίκα και κατήγγειλε ότι ο δράστης, την 12:45 ώρα της 16/11/2023 την απείλησε, ακολουθώντας την για αρκετά λεπτά από τη συμβολή των οδών Βασιλείου Βουλγαροκτόνου και Φρατζή στην Αθήνα μέχρι τη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Καλλιδρομίου. Ο συλληφθείς σταμάτησε να την ακολουθεί όταν η παθούσα έφτασε σε σημείο όπου υπήρχαν πολλοί περαστικοί».

Να σημειωθεί ότι στον 23χρονο «δράκο» των Εξαρχείων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος. 

Συγκεκριμένα σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, σε βάρος ανηλίκου και μη, κατά συρροή, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και για τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής.

Ο άνδρας από τη Συρία συνελήφθη την Τρίτη (21/11) μετά από πολλές καταγγελίες γυναικών ότι δέχθηκαν επίθεση με σκοπό το βιασμό αλλά και πολλά βίντεο, στα οποία φαίνονταν τα χαρακτηριστικά του δράστη.

Ο αποκαλούμενος «δράκος» των Εξαρχείων, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις