Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Εξάρχεια: Συνελήφθη και ο δεύτερος Σομαλός για την επίθεση στην κομμώτρια

Εξάρχεια: Συνελήφθη και ο δεύτερος Σομαλός για την επίθεση στην κομμώτρια
Η φωτο του συλληφθέντος που παρουσιάζει το newsit.gr

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε και ο δεύτερος Σομαλός που «μπούκαρε» σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια και μαζί με έναν ομοεθνή του αποπειράθηκαν να βιάσουν μια 36χρονη κομμώτρια ενώ της άνοιξαν με τη βια το στόμα για να δουν αν είχε χρυσά δοντια (!) να της τα αρπάξουν.

Ο 18χρονος Αφρικανός μετά από εντατική έρευνα των αξιωματικών της Ασφάλειας των Εξαρχείων και ένταλμα που εκκρεμούσε σε βάρος του, εντοπίστηκε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή της Βικτώριας, ακινητοποιήθηκε από άνδρες της Άμεσης Δράσης και συνελήφθη.

Το ανατριχιαστικό συμβάν σημειώθηκε στις 29 Φεβρουαρίου. Οι δυο Αφρικανοί, τρύπωσαν στο διαμέρισμα της 36χρονης κομμώτριας στα Εξάρχεια και ήταν αποφασισμένοι για όλα. Λήστεψαν τη γυναίκα, της επιτέθηκαν για να τη βιάσουν με την απειλή κατσαβιδιού ενώ το απίστευτο είναι πως της άνοιξαν με τη βία το στόμα προκειμένου να δουν αν έχει χρυσά δόντια για να τα ξεριζώσουν!

Μέτα από έρευνα των αξιωματικών του Τμήματος Εξαρχείων, ο ένας από τους δύο Σομαλούς συνελήφθη το βράδυ της 10ης Μαρτίου σε περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και ο δεύτερος σήμερα (16/3/24) στις 18:00 στην περιοχή της Βικτώριας.

Οι πληροφορίες του newsit.gr λένε πως ο 18χρονος από το 2022 διέμενε σε δομή Ανηλίκων στον Άγιο Παντελεήμονα. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις