Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Εξελίξεις στην ΕΥΔΑΠ

Εξελίξεις στην ΕΥΔΑΠ

Τι αναφέρει σε επιστολή του προς του εργαζόμενους ο Διευθύνων Σύμβουλος, Γιάννης Μπενίσης.

Εξελίξεις δρομολογούνται στην ΕΥΔΑΠ, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα θα οριστεί από το ΤΑΙΠΕΔ η νέα Διοίκηση της Επιχείρησης.

Ο νυν Διευθύνων Σύμβουλος, Γιάννης Μπενίσης, ζήτησε να αξιολογηθεί τόσο από το ΤΑΙΠΕΔ, όσο και από ανεξάρτητη εταιρεία, αλλά για άλλη θέση στην ΕΥΔΑΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αξιολόγηση αυτή ήταν επιτυχής και από τους δύο φορείς. Ωστόσο ο ίδιος μέσω επιστολής του στους εργαζόμενους -με την οποία έκανε σύντομο απολογισμό της θητείας του- διευκρίνισε ότι επιθυμεί να παραμείνει στην ΕΥΔΑΠ, αλλά όχι στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

«Όπως καλύτερα από τον καθένα γνωρίζετε, κατά τη διάρκεια της θητείας μου υπηρέτησα απαρέγκλιτα τη βασική αρχή των ίσων ευκαιριών, σύμφωνα με την οποία όλοι κρίνονται χωρίς να λαμβάνονται υπόψη (είτε θετικά είτε αρνητικά) οι πολιτικές τους τοποθετήσεις ή οι προσωπικές τους σχέσεις. Κανένας δεν ευνοήθηκε ή αδικήθηκε ως προς την τοποθέτησή του σε μία θέση, λόγω των πολιτικών του πεποιθήσεων ή των προσωπικών του γνωριμιών, αλλά κρίθηκαν όλες και όλοι από το έργο τους. Άλλωστε όσο νοσηρή και απεχθής είναι η προώθηση σε θέσεις και αξιώματα ανθρώπων που δεν το αξίζουν αλλά έχουν προσωπικές ή πολιτικές γνωριμίες, εξίσου νοσηρό και απεχθές είναι να αποκλείονται, λόγω πολιτικών θέσεων ή προσωπικών σχέσεων, από τη διαδικασία στελέχωσης διοικητικών δομών, άνθρωποι που αποδεδειγμένα και αντικειμενικά το αξίζουν και μπορούν να συμβάλουν αποτελεσματικά», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μπενίσης στην επιστολή του.

Στα θετικά της επιτυχημένης θητείας του καταγράφεται μεταξύ άλλων η για πρώτη φορά αξιολόγηση των Γενικών Διευθυντών της ΕΥΔΑΠ και το προκαθαρισμένο πρόγραμμα της εταιρείας με στόχους που όλοι επιτεύχθηκαν.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις