Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Έξι Φεστιβάλ στο πρόγραμμα Μαΐου στην Τεχνόπολη

Τεχνόπολη

Με έξι φεστιβάλ και πολλές εκδηλώσεις, αν κάπου πρέπει να πάμε τον Μάιο, είναι στη Τεχνόπολη! Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά.

Με έξι φεστιβάλ, συναυλίες, ημερίδες, σεμινάρια αλλά και δράσεις στο πλαίσιο της διοργάνωσης «ΑΘΗΝΑ 2018-Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου», η Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων γίνεται και το Μάιο το επίκεντρο εκδηλώσεων και δράσεων στην καρδιά της Αθήνας, για μικρούς και μεγάλους.

Το Πρόγραμμα Μαΐου στην Τεχνόπολη

Από τις 4 έως τις 6 Μαΐου έρχεται το Φεστιβάλ “Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις 2018”. Γευστικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, δράσεις για παιδιά, street food και διαγωνισμούς για όλους! Από 11 έως 13 του μηνός, μη χάσετε το Bazaar βιβλίου, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και δραστηριότητες για παιδιά με ελεύθερη είσοδο!

Στις 18 Μαΐου, έρχεται το Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου Αθήνας. Συγκεκριμένα, μια οπτικοακουστική διαδρομή στο παλιό εργοστάσιο φωταερίου της Αθήνας παρουσιάζεται στο πλαίσιο της Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2018. Μια μέρα αργότερα, παρουσιάζεται και το μεγαλύτερο Φεστιβάλ στην Ελλάδα για όλες τις Βαθμίδες της Εκπαίδευσης με ελεύθερη είσοδο.

Στις 24 Μαΐου ταξιδεύουμε με δωρεάν εισιτήριο… με τα μουσικά ταξίδια των συναυλιών της Συμφωνικής Ορχήστρας Δήμου Αθηναίων. Προορισμός η Φινλανδία και η Νορβηγία. Ενώ στις 29 και 30 του ίδιου μήνα, μη χάσετε το Φεστιβάλ αφιερωμένο στις νέες τεχνολογίες και την ψηφιακή γνώση.

Εσείς ποια μέρα θα κλείσετε το δικό σας ραντεβού με την Τεχνόπολη; Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον μήνα Μάιο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις