Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Εξιχνιάστηκαν μια ληστεία και 8 κλοπές από σπίτια στην Αττική – Ο δράστης είναι ήδη στη φυλακή

Εξιχνιάστηκαν μια ληστεία και 8 κλοπές από σπίτια στην Αττική – Ο δράστης είναι ήδη στη φυλακή

Στην εξιχνίαση μιας ληστείας και οκτώ κλοπών από σπίτια σε διάφορες περιοχές της Αττικής, οι οποίες έγιναν από αρχές Ιουλίου έως τέλη Σεπτεμβρίου του 2022 προχώρησε η αστυνομία.

Συγκεκριμένα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 50χρονου αλλοδαπού για ληστεία, κλοπές κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην φυλακή.

Σύμφωνα με την έρευνα της Αστυνομίας, ο 50χρονος έκανε συστηματικά διαρρήξεις και κλοπές από σπίτια, «χτυπώντας» τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχές όπως Κηφισιά, Παλαιά Φώκαια και Πικέρμι.

Σε κάποιες περιπτώσεις, ο 50χρονος έπαιρνε εκτός των υπολοίπων κλοπιμαίων, κλειδιά αυτοκινήτου από τα σπίτια  που παραβίαζε, με τα οποία έπαιρνε τα ΙΧ των ιδιοκτητών που ήταν σταθμευμένα και τα χρησιμοποιούσε για να διαφύγει.

Όσον αφορά την ληστεία, ο 50χρονος μπήκε σε σπίτι στην Κηφισιά, ακινητοποίησε με την απειλή όπλου την οικιακή βοηθό και έκλεψε χρήματα και κοσμήματα.

Ο 50χρονος είχε συλληφθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2022 στην Θεσσαλονίκη, ως μέλος συμμορίας που διέπραττε ληστείες και κλοπές σε περιοχές της πόλης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις