Ελλάδα

Έλενα Ακρίτα: Οργισμένο post κατά του Παύλου Πολάκη

Μια ανάρτηση του Παύλου Πολάκη εξόργισε την Έλενα Ακρίτα. Και την οργή της την αποτύπωσε κι εκείνη με ένα post στο Facebook.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη που έκανε… πυρ και μανία την Έλενα Ακρίτα, αφορά στον καθηγητή Κωνσταντίνο Συνολάκη, που την περασμένη Τετάρτη σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε μελέτη για την τραγωδία της 23ης Ιουλίου από τη φωτιά στο Μάτι.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας συνόδευε την ανάρτησή του με τρεις φωτογραφίες ενός στύλου της ΔΕΗ ο οποίος, όπως αναφέρει, βρίσκεται έξω από το σπίτι του καθηγητή. Αναφέρει μάλιστα την οδό και τον αριθμό όπου βρίσκεται το σπίτι του Κωνσταντίνου Συνολάκη.

Ο Παύλος Πολάκης, με σαφή διάθεση ειρωνείας για τα όσα ανέφερε στο πόρισμά του ο καθηγητής για το χρόνο που χρειαζόταν ώστε να γίνει η εκκένωση στο Μάτι και να μην υπάρξουν νεκροί, καλεί τον καθηγητή «πριν κάνετε μαθήματα σε άλλους για τη φωτιά κανονίστε να καθαρίσετε το στύλο της ΔΕΗ έξω από το σπίτι σας στη (σ.σ. αναφέρει την οδό) από τα φυτά και τις κρεββατίνες σας γιατί κινδυνεύετε από ηλεκτροπληξία σε περίπτωση βροχής ή από φωτιά σε περίπτωση ζέστης. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν ξέρω αν θα προλάβετε να εκκενώνετε το σπίτι σας σε 30-55 λεπτά».

Το γεγονός πως ο Παύλος Πολάκης δημοσίευσε τη διεύθυνση του σπιτιού του καθηγητή Συνολάκη ήταν εκείνο που εξόργισε την Έλενα Ακρίτα.

«Ξέρουμε πού μένεις, Κωνσταντίνε Συνολάκη. Κοινοποιούμε δημόσια την διεύθυνση του σπιτιού σου χωρίς συναίνεση βάζοντας έτσι σε κίνδυνο εσένα και την οικογένειά σου. Παραβιάζουμε τα προσωπικά σου δεδομένα, σε στοχοποιούμε, παρανομούμε αλλά δεν κολώνουμε σκιάζονται ωρέ τα παλικάρια;», έγραψε η δημοσιογράφος στη Facebook.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τρομακτικά βίντεο από τα επεισόδια στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου - Ουρλιαχτά, φωτιά και κυνηγητό
Σοκ προκαλούν τα πλάνα από το Μαθηματικό, φοιτητές έτρεχαν και ούρλιαζαν έντρομοι, έκανε έφοδο η ΕΛΑΣ ενώ φαίνεται η στιγμή που έχει πάρει φωτιά το μπουφάν ενός νεαρού
Ζωγράφου
«βλέπΩ διαφΟρετικά»: Ημέρα διαλόγου και δράσης «Αυτισμός και συμπερίληψη στη δημιουργική βιομηχανία»
Η εκδήλωση, υπό τον συντονισμό της δημοσιογράφου του MEGA, Γλυκερίας Νικολοπούλου, θα φέρει κοντά εκπροσώπους της επιστήμης, της επαγγελματικής κατάρτισης και του επιχειρείν
«βλέπΩ διαφΟρετικά»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Η αναισθησιολόγος που προμήθευε κατασταλτικές ουσίες στην 56χρονη δεν ήταν εγγεγραμμένη στον ΙΣΑ
Η ανειδίκευτη γιατρός και η αναισθησιολόγος ιδιωτικής κλινικής από όπου φέρεται να αφαιρούσε προποφόλη μιδαζολάμη και άλλες ουσίες για να προμηθεύσει το ιατρείο της Καρνεάδου
Γιώργος Μαζωνάκης