Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Έλενα Αθανασοπούλου: «Ο Σωτήρης Χατζάκης με εξέθεσε»

Έλενα Αθανασοπούλου: «Ο Σωτήρης Χατζάκης με εξέθεσε»

Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και πάλι» έκανε το πρωί της Κυριακής (08.05.2022) η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου, η οποία έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του σκηνοθέτη της σειράς “Σασμός”, Κώστα Κωστόπουλου, τον οποίο κατηγορεί για βιασμό. 

Η Έλενα Αθανασοπούλου δεν έκρυψε την έντονη ενόχληση της για όσα είπε για εκείνην ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Σωτήρης Χατζάκης.

«Το θέμα μου είναι με τον κ. Χατζάκη, ο οποίος χωρίς να ξέρει την υπόθεση βγήκε και στον αέρα του Πρωινού και με εξέθεσε λέγοντας τα χίλια μύρια. Ότι δεν έχω απευθυνθεί στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και ότι δεν έχω στοιχεία. Λοιπόν, αυτό σε μια σκληρή ποινική υπόθεση που είναι… πριν τον φόνο αυτή η υπόθεση, ε, δεν το δέχομαι ρε παιδιά! Να βγαίνουν και να λένε ότι δεν πήγα στο ΣΕΗ».

Έλενα Αθανασοπούλου: «Ήμουν στο αυτοκίνητο και ο Κώστας Κωστόπουλος ήταν από πάνω μου»

«Ποιος γνωρίζει τι κινήσεις κάνω; Αυτό. Είμαι με τον κ. Μπιμπίλα, ο οποίος κάνει πολύ σωστά τη δουλειά του και δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό. Βγήκε ο κ. Χατζάκης και είπε αυτό το πράγμα χωρίς να γνωρίζει και έγινε ένα μπέρδεμα όπου μπλέχτηκε και το ΣΕΗ» συμπλήρωσε η Έλενα Αθανασοπούλου.

«Δεν μπορείς να βγαίνεις έτσι στον αέρα και να λες ότι δεν υπάρχει καταγγελία στο ΣΕΗ ενώ έχω κάνει μήνυση. Δεν επιτρέπεται αυτό. Και θα ρωτήσω και τον δικηγόρο μου αν μπορώ να κινηθώ νομικά πάνω σε αυτό. Δε θα ήθελα να πω κάτι άλλο».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις