Ελλάδα

Ελευσίνα: Αστυνομικοί έπιασαν διακινητή ναρκωτικών «στον ύπνο» – Έκρυβε σχεδόν 1 κιλό κάνναβης σε γυάλινα βαζάκια

Οι αρχές έσπασαν την πόρτα του σπιτιού του διακινητή με πολιορκητικό κριό, μπήκαν σπίτι του και τον συνέλαβαν
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στη σύλληψη ενός άντρα προχώρησαν οι αρχές, για διακίνηση ναρκωτικών, έπειτα από έφοδο στο σπίτι του στην Ελευσίνα.

Αστυνομικοί, φορώντας πολιτικά ρούχα, «μπούκαραν» σπίτι του διακινητή ναρκωτικών, ο οποίος μένει με την μητέρα και τη γιαγιά του στην περιοχή της Ελευσίνας, με τη χρήση πολιορκητικού κριού.

Στην κατοχή του εντοπίστηκαν πάνω από 800 γραμμάρια κάνναβης, χωρισμένα σε μικρότερες ποσότητες σε σακουλάκια τα οποία αποθήκευε σε ταξιδιωτικό σάκο. Μάλιστα, ο διακινητής έκρυβε τα ναρκωτικά μέσα σε γυάλινα βαζάκια τα οποία βρήκαν και κατάσχεσαν οι άντρες της ΕΛΑΣ.

Η αστυνομία, κατάφερε να φτάσει στα ίχνη του δράστη έπειτα από πολυήμερη παρακολούθηση, ψάχνοντας αφορμή για να τον «τσακώσουν».

Η έφοδος στο σπίτι του έγινε όσο ο διακινητής κοιμόταν. Η μητέρα και η γιαγιά του φαίνεται πως δεν γνώριζαν για την εγκληματική δράση του άντρα.

Γείτονάς του, μιλώντας στο Star ανέφερε: «Το τελευταίο διάστημα έχει έρθει στο συγκεκριμένο διαμέρισμα. Από τότε βλέπαμε καθημερινά να μπαινοβγαίνουν άγνωστοι στην πολυκατοικία, ενώ υπήρχε και μία έντονη μυρωδιά».

Παράλληλα, οι αρχές κατάσχεσαν το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, ενώ ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή αύριο Δευτέρα (29.09.2025).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Είδα τη ζωή να περνά από μπροστά μου» λέει ο φοιτητής που τραυματίστηκε από τσεκούρι στα επεισόδια στου Ζωγράφου
«Ήταν μία μολότοφ που έπεσε πάνω στα κάγκελα και ένας φοιτητής ήταν μπροστά και άρπαξε ολόκληρος, από το πόδι μέχρι το κεφάλι είχε αρπάξει» λέει στο Mega και συγκλονίζει ο φοιτητής του ΕΚΠΑ
Ζωγράφου
Από 200 μέχρι 700 ευρώ τον μήνα έδινε το κύκλωμα της Θεσσαλονίκης στον γνωστό ηθοποιό που λειτουργούσε ως «αχυράνθρωπος»
Ο ηθοποιός και μοντέλο ομολόγησε ότι τον προσέγγισαν επειδή είχε οικονομικό πρόβλημα, γνωστός δικηγόρος ανάμεσα στους εμπλεκόμενους - Από βδομάδα οι απολογίες των 16 που παραμένουν υπό κράτηση, ελεύθεροι αφέθηκαν οι 2
Οι συλληφθέντες του κυκλώματος στην Θεσσαλονίκη, έξω από τα δικαστήρια
71
Υπόθεση Μαζωνάκη: Είχε γίνει και δεύτερη καταγγελία για το ιατρείο της Καρνεάδου – Νέοι διάλογοι «καίνε» την 56χρονη γιατρό
Ένα χρόνο πριν τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, είχε σημειωθεί και άλλο ένα επικίνδυνο περιστατικό με 45χρονη που υποβλήθηκε σε πλασμαφαίρεση και κατέληξε στο νοσοκομείο
Γιώργος Μαζωνάκης, ιατρείο και 56χρονη γιατρός