Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος στην Ελευσίνα το βράδυ της Κυριακής (17.05.2026), καθώς ένα άτομο έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα ενώ 3 νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.
Το τροχαίο δυστύχημα έγινε λίγο πριν τις 22:00, στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της Ελευσίνας, όταν 2 οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά μεταξύ τους.
Ως αποτέλεσμα ήταν ένα άτομο να ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του ενώ ακόμη 3 άτομα να τραυματιστούν.
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις για τον απεγκλωβισμό του θύματος και των τραυματιών αλλά και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Οι 3 τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύονται.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, 1 από αυτούς νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ενώ οι 2 πιο ελαφριά.
Οι έρευνες των αρχών είναι σε πλήρη εξέλιξη ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα.
Για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών χρειάστηκε η επέμβαση 15 πυροσβεστών με 4 οχήματα.
Με χρήση διασωστικής σειράς απεγκλωβίστηκαν τρεις άνδρες, από ΙΧΕ όχημα και παραδόθηκαν σε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, σε περιοχή του δήμου Ελευσίνας Αττικής. Επιχείρησαν 15 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) May 17, 2026
«Τρεις άνδρες διασώθηκαν με τη χρήση υδραυλικού συστήματος ανύψωσης, από επιβατικό αυτοκίνητο και παραδόθηκαν σε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, μετά από τροχαίο ατύχημα, σε περιοχή του δήμου Ελευσίνας, στην Αττική. Επιστρατεύτηκαν 15 πυροσβέστες με 4 οχήματα», αναφέρεται σε tweet της πυροσβεστικής.
